Amasole jóga oktatóképzés 2019. januárjától

Ha már rendelkezel valamilyen jóga oktatói képesítéssel és szeretnéd tudásod a következő szintre emelni, akkor eljött a te lehetőséged!

Várunk 2019. januárjában induló AMASOLE jóga oktatóképzése, amely további eszközöket biztosít ahhoz, hogy:

 • még magabiztosabban taníts,
 • önmagadat adva, igazi kapcsolatot alakíts ki a vendégeiddel
 • helyes mozgás mintákat építs ki magadban és másoknak is segíts ebben
 • még mélyebben elsajátítsd anatómiai tudásod
 • valami igazán egyedit és különlegeset tanulj a jóga irányzatán belül.

Ez a képzés nem csak egy újabb eszköztárat ad a kezedbe, de megtanít egy olyan átfogó és rendszerező személetre, amelynek segítségével kimagaslóan tudsz majd helyt állni, bármilyen irányzatot is taníts a jövőben. Válj azzá a tanárrá, aki átlátja az emberi test mozgásrendszerét; aki érti a fiziológia komplexitását; aki a pózok mögé lát, és aki a tudásán keresztül letisztult jelenléttel az „itt és most”-ban áramlik a tanítványokkal.

A mi képzésünk prioritása a benned rejlő potenciál kiemelése. Azt szeretnénk, hogy úgy taníts, ahogyan az a te személyiségednek hiteles, nem pedig egy mintát lemásolva.

Néhány szó erről az Amasole stílusról; arról mitől más mint a hagyományos órák :

 • Az Amasole jógaóra nem egy kötött gyakorlatsort követ, hanem egy meghatározott csapásvonalat. Könnyed, mindenki számára elérhető gyakorlás, melynek vannak mindig visszatérő elemei, amik kihagyhatatlanok egy jógaórából.
 • A yin és yang gyakorlatok egyensúlya, nyújtással erősítéssel, kimondottan azokra a területekre fókuszál, melyek elengedhetetlenek a helyes tartás, és ezáltal az egészségesebb test működése szempontjából. Változatos, hiszen évszakonként váltakozó dinamikájú attól, hogy követi a bennünket körbevevő természet változását. Egy áramlás, amelynek rendszeres gyakorlása átsegít életünk elakadásain, hogy könnyedebben tudjunk túljutni a bennünket megakasztó eseményeken.
 • Az órán belül feszegetjük a határainkat és gyengéden bánunk a testünkkel. Egyszerre gyakorolva az aktívvá és passzívvá válást, miközben a test nem áll meg, hanem a légzéssel tovább áramlik.A cél: könnyű szívvel és vidámsággal; nyitott elmével szemlélni a világot. Merni önmagunkat megélni; megmutatni, ami bennünk van.

Továbbá elérni a jógagyakorlatok által a rosszul berögzült mozgásmintáink korrekcióját. Mindenkinek szól, kortól és nemtől függetlenül. A gyakorlatok biztonságosak, könnyen kivitelezhetőek. Nem az egó, hanem a test erősítése a célja. A mozdulatokat az NMPT (Natural Movement Pattern Training) módszer szemlélete és alkalmazott korrekciós gyakorlatai teszik teljessé. Ennek segítségével a helyes mintákat erősítjük meg , megelőzzük az ülő életmódból adódó további fájdalmakat, testi elakadásokat.

Ennek a képzésnek az egyik alappillére a megfelelő anatómiai tudás átadása és az emberi testmozgás gyakorlati megértésének segítése. Így minden résztvevőnk számára kötelező a szeptember 8-án induló Hatha jóga oktatóképzés első napján való részvétel, ahol alapvető anatómiatudást ad át Horváth Zoli jógaoktató kollégánk.

A képzés tematikája:

 • Anatómia
 • Testünk energetikai rendszere (yin és yang energiák szerveink működése energetikai szempontból)
 • Csakrarendszerek
 • A kínai 5 elem rendszere, szervekkel való összefüggései
 • Az amasole jóga terápiás hatásai, alkalmazási területei
 • Az ászának fizikai, érzelmi és energetikai hatásai
 • Testünk energiapályái, azokon keletkező blokkok hatása
 • Különböző légzéstechnikák és meditációs technikák elsajátítása (légzés anatómiája)

A képzés időpontjai:

2019.január 19-20. 10:00-19:00

2019.február 2-3. 10:00-19:00

2019.február 9-10. 10:00-19:00

2019.február 23-24. 10:00-19:00

A képzést vezeti: Jakab Adrienn és Ferenczy Andrea

Ára: 155.000 Forint

Jelentkezni 30 % előleg befizetésével az amaSole Jógastúdió recepcióján, vagy emailben: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ha még nem ismerjük egymást az online kérdőív kitöltése mellett egy személyes beszélgetésre is meghívunk, hogy megismerhessük egymást a képzés kezdete előtt.

Gyere, tanulj egy könnyed és színes társaságban!

 

 

Név:*
E-mail cím:*
Számlázási cím:*
Telefonszám:*

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info