Covid tájékoztató

Kedves Vendégek!

Szeretnénk ha továbbra is az a jógastúdió lennénk, ahova szívesen jártok a minőségi órák, a családias hangulat és a nyugodt környezetért. Ezért mi is úgy döntöttünk, hogy bevezetünk néhány óvintézkedést, ezért kérjük a megértéseteket.

Minden reggel munkába állás előtt testhőmérsékletet mérünk, kezet mosunk, és fertőtlenítjük a stúdiót és annak kellékeit. Tőletek azt kérjük, hogy hőemelkedés vagy betegség esetén maradjatok otthon, és inkább az online óráinkat vegyétek igénybe. Ha megérkeztek a Jógastúdióba bejelentkezés után egyből menjetek el kezet mosni. Kérünk titeket a szokásos köszöntési formákat pl.: puszi, kézfogás, ölelés ne alkalmazzátok. Az órákra mindenképp próbáljatok előre bejelentkezni jelenleg a nagyterem 25 főre van korlátozva a kisterem, pedig 10-re. Ha a helyzet rosszabbodik és nem lehet a termet látogatni, akkor is lesz lehetőségetek a bérleteiteket lejárni, mert akkor mindent órát online módon tartunk meg.

amasole.jpg

Köszönjük a segítségeteket és támogatásotokat!

Vigyázzunk egymásra!

Üdv

az Amasole Jógastúdió csapata

GonnaGiugno- avagy indul a szoknyás június! 

Tavaly a saját facebook oldalamon indítottam el ezt a szuper programot, ami eleinte némi kihívást jelentett, de pár nap után mindenki nagyon megkedvelte. Idén szeretném, ha még több emberhez eljuthatna, így az Amasole Jógastúdió és a Süel márka (www.suel.hu) is támogatja a terjesztését.

JakabAdriGonna

Cikk folytatása

Legfiatalabb oktatónk, aki a lágyságával mindenkit elvarázsol

Mi recepcióst kerestünk, te jelentkeztél, de rögtön mondtad is, hogy inkább jógaoktatóként szeretnél nálunk dolgozni. Vállaltad, hogy tartasz egy próbaórát, én meg, hogy ha ügyes vagy, akkor kapsz óra helyettesítést a recepciós teendők mellett. Sosem felejtem el azt az órát. Imádtam az energiáidat, és nem láttam rajtad, hogy zavarban lennél a jelenlétemtől. Te hogy élted meg?

Cikk folytatása

Judy kötéssel simítja az idegeit

78936259 2481688585419002 7233028632191434752 n

Kárpáti Juditot szinte sokként érte a hír, amikor 2014-ben azt javasoltam neki, hogy feltétlenül végezze el velünk az első magyarországi HOT PILATES KÉPZÉST. Amint elindult az oktatás azonnal magáénak érezte ezt a mozgásformát és azóta is lelkesen oktatja. Később szépen sorban egymást követték az oktatóképzések, SOLE HOT jóga, hatha jóga. Többet is megtudhatsz róla, ha továbbolvasol. 

Cikk folytatása

Görcsös ragaszkodásaink elengedése

légzőgyakNem szeretek kritikus írásokat kiadni a kezemből vagy megmondó ember szerepében tetszelegni. Természetemből fakadóan “minden okkal van úgy, ahogy van” típusú ember vagyok.

Mégis, olyan sokat gyakorlok veletek termünkben, olyan sokat látlak titeket a matrac-beli életetekben mozogni, hogy meg kell osztanom veletek az észrevételem és arra hívlak, hogy velem együtt megvizsgáljátok a hozzá kapcsolódó önismereti kérdést.

A “régi” hot jóga gyakorlatsorról lesz szó.

Cikk folytatása

Ferenczy Andi 3 szerelme

AndikaablakFerenczy Andi 2012-ben jött el egy állásinterjúra az amasoleban, egy oktatótársam ajánlotta, akivel Ausztráliában kollégák voltak. Első pillanattól meg volt köztünk a szükséges közös hullám, ami azóta is tart. Így most őt kérdezgetem. 

Hogyan és mikor vált a jóga az életed részévé? 

Cikk folytatása

A humor kizökkent a negatív hullámokból

"A hot pilates ad egyfajta önbecsülést, mert ezen az órán bizony sokszor „összefutunk” a nem létező határainkkal, amiket, ha nem is oly’ könnyedén, de mindig átlépünk"

                                                                    Andras profil

Lőwy Andrást már 3 éve láthatjuk az Amasoleban rendszeresen jógázni/hot pilateszezni. Idén ősztől pedig már hot pilatest is oktat nálunk. Én jól tudom, hogy miért, hisz átgondolt és örömteli döntés volt, hogy az amasole csapatában tudhatjuk. Megosztanád az olvasókkal a te oldaladat? 

Cikk folytatása

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info