Íme Anita mosolyának és csengő hangjának titka

83881160 602402777217264 400889490039635968 nEzúton Braun Anita oktatónkkal készítettem interjút. http://amasolejoga.hu/hu/braun-anita

Az Amasole Jógastúdió nyitásának évében kezdtél el nálunk jógázni. Rád is jól emlékszem. Minek/kinek a hatására sétáltál be az első jógaórádra?

Az unokatesómmal sétáltunk be először, azelőtt még nem jártam jógastúdióban. Egy női fitnesz terem állt itt régen. Kíváncsian léptünk be, mi is lett belőle. Egy teljesen más világba csöppentünk, rá sem lehetett ismerni. Csodálatos érzés volt ide betérni. Adri, én is emlékszem rád! Megkérdeztük milyen órák vannak, és hogy van-e szauna. Mondtad, hogy a hot jóga után, nem fog hiányozni. Nem sokat tudtam a jógáról, a hot jógáról pedig ekkor hallottam először. Másnap eljöttünk, kipróbáltuk a 26 gyakorlatot 40 fokban.

Cikk folytatása

Ezt élik át a hangfürdőzőink

82048367 606590193435414 1711991393162887168 n

2020. január 11-én lesz az év első hangfürdője az Amasole Jógastúdióban. Ha sosem jártál még feltétlenül próbáld ki. Itt olvashatod, hogy mit tapasztaltak meg mások:

Hangfürdőről visszajelzések 

Minden alkalommal fantasztikus élményt nyújt a Hangfürdő Anitával. Születésnapomon volt szerencsém a privát hangutazást is megtapasztalni, csodálatos élmény. A karácsony előtti alkalmat is biztos kihasználom a feltöltődésre, ünnepre hangolódásra. 💝🙏🏻

Szilvi

Felejthetetlen élmény, tanulás, ellazulás az akkor és mostban. Mi leszünk a fókusz, a hangutazás, tényleg elvisz eddig ismeretlen régiókba. Saját magunk felderítése és megismerése az úticél. Anita, alig várom, hogy újból menjek!😘👍

Zsuzsi

Cikk folytatása

Judy kötéssel simítja az idegeit

78936259 2481688585419002 7233028632191434752 n

Kárpáti Juditot szinte sokként érte a hír, amikor 2014-ben azt javasoltam neki, hogy feltétlenül végezze el velünk az első magyarországi HOT PILATES KÉPZÉST. Amint elindult az oktatás azonnal magáénak érezte ezt a mozgásformát és azóta is lelkesen oktatja. Később szépen sorban egymást követték az oktatóképzések, SOLE HOT jóga, hatha jóga. Többet is megtudhatsz róla, ha továbbolvasol. 

Cikk folytatása

Görcsös ragaszkodásaink elengedése

légzőgyakNem szeretek kritikus írásokat kiadni a kezemből vagy megmondó ember szerepében tetszelegni. Természetemből fakadóan “minden okkal van úgy, ahogy van” típusú ember vagyok.

Mégis, olyan sokat gyakorlok veletek termünkben, olyan sokat látlak titeket a matrac-beli életetekben mozogni, hogy meg kell osztanom veletek az észrevételem és arra hívlak, hogy velem együtt megvizsgáljátok a hozzá kapcsolódó önismereti kérdést.

A “régi” hot jóga gyakorlatsorról lesz szó.

Cikk folytatása

Ferenczy Andi 3 szerelme

AndikaablakFerenczy Andi 2012-ben jött el egy állásinterjúra az amasoleban, egy oktatótársam ajánlotta, akivel Ausztráliában kollégák voltak. Első pillanattól meg volt köztünk a szükséges közös hullám, ami azóta is tart. Így most őt kérdezgetem. 

Hogyan és mikor vált a jóga az életed részévé? 

Cikk folytatása

A humor kizökkent a negatív hullámokból

"A hot pilates ad egyfajta önbecsülést, mert ezen az órán bizony sokszor „összefutunk” a nem létező határainkkal, amiket, ha nem is oly’ könnyedén, de mindig átlépünk"

                                                                    Andras profil

Lőwy Andrást már 3 éve láthatjuk az Amasoleban rendszeresen jógázni/hot pilateszezni. Idén ősztől pedig már hot pilatest is oktat nálunk. Én jól tudom, hogy miért, hisz átgondolt és örömteli döntés volt, hogy az amasole csapatában tudhatjuk. Megosztanád az olvasókkal a te oldaladat? 

Cikk folytatása

ÉDES NOVEMBER - DOLCE VITA

ÉDES NOVEMBER avagy újra DOLCE VITA az AMASOLEBAN

Tavaly nagyon szerettétek a 29 napos elengedési programunkat, így idénre és készültünk egy kis novemberi izgalommal.  

Pár évvel ezelőtt volt már DOLCE VITA, azaz cukor helyett jógázással édesítettük a mindennapjainkat, most is pont ezt tervezzük. 2019. november 1-30-ig csatlakozz hozzánk! 

Cikk folytatása

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info