DOLCE VITA októberben

ISMÉT DOLCE VITA AZ AMASOLEBAN

Cukor helyett jógával édesítjük az Életünket! 

Csatlakozz 2021. október 1-én induló programunkhoz és kerülj a középpontodba! 

Az egyensúly egy sokunk által vágyott cél, megteremtésének pedig a legjobb időszaka az ősz. 

Ilyenkor tudjuk legjobban táplálni magunkat fizikálisan és energetikailag. 

Fókuszálj magadra, és a táplálkozásodra, légy tudatos arra, amit megeszel!

Ebben a hónapban amit biztosan kihagyjuk az a CUKOR, FEHÉRLISZT ÉS ALKOHOL. (igen még az is, aminek alacsony a cukortartalma) 

Figyelem! A rejtett cukrok is számítanak. (Emlékszem pár éve döbbenten álltam az egyik gyorsétterem pénztáránál, amikor kiderült, hogy a pad thai szószban is van cukor)

Rémisztően hangzik az ötletünk? Az ciki, mert akkor annál nagyobb szükséged van rá! 

Tehát mindenképpen csatlakozz! 

Nehéznek tűnik? Segítünk! Együtt, a csoportenergiával ez is könnyebbé válik majd. Recepteket, ötleteket osztunk meg veled, mindenben támogatunk. 

A csatlakozáshoz három különböző csomagot kínálunk: 

  1. DOLCE VITA – cukormentes hónap - motivációs levéllel– INGYENES 
  2. DOLCE VITA + NAPI 25 PERC JÓGA (30 különböző videóval) + emailben küldött mini feladatok – 14.500 Ft 
  3. DOLCE VITA + 30 NAPOS korlátlan JÓGA (Amasole Jógastúdióban vagy online)+ 2 bónusz webinárium/élő előadás– 19.500 FT

A ráadás nap minden DOLCE VITA jelentkezőnek ingyenes. Így 2021. október 31-én egy szuper TÖK partyra várunk az Amasoleban!

Válassz csomagot és jelentkezz be!

Jelentkezés: KLIKKELJ IDE!

11 jel, hogy szükséged van egy szuper jógatáborra

 

 

1. Eleged van abból, hogy állandóan cseng a mobilod.  Roaming ide, roaming oda- külföldön automatikusa kevesebbet használjuk. Már csak azért is, mert a tengerparton maximum fotózás céljából fogsz érte benyúlni a táskádba:-) 

2. Álmatlanság gyötör, vissza sem tudsz emlékezni, hogy mikor érezted magad utoljára teljesen kipihentnek és igazán feltöltődött állapotban. Az ember azért él, hogy élvezze azt. Ha már hetek óta nem volt módod erre, akkor ezen épp ideje változtatni! A kortizol szint csökkentéséért sokat tehetsz napi két jógaórával.

Cikk folytatása

Covid tájékoztató

Kedves Vendégek!

Szeretnénk ha továbbra is az a jógastúdió lennénk, ahova szívesen jártok a minőségi órák, a családias hangulat és a nyugodt környezetért. Ezért mi is úgy döntöttünk, hogy bevezetünk néhány óvintézkedést, ezért kérjük a megértéseteket.

Minden reggel munkába állás előtt testhőmérsékletet mérünk, kezet mosunk, és fertőtlenítjük a stúdiót és annak kellékeit. Tőletek azt kérjük, hogy hőemelkedés vagy betegség esetén maradjatok otthon, és inkább az online óráinkat vegyétek igénybe. Ha megérkeztek a Jógastúdióba bejelentkezés után egyből menjetek el kezet mosni. Kérünk titeket a szokásos köszöntési formákat pl.: puszi, kézfogás, ölelés ne alkalmazzátok. Az órákra mindenképp próbáljatok előre bejelentkezni jelenleg a nagyterem 25 főre van korlátozva a kisterem, pedig 10-re. Ha a helyzet rosszabbodik és nem lehet a termet látogatni, akkor is lesz lehetőségetek a bérleteiteket lejárni, mert akkor mindent órát online módon tartunk meg.

amasole.jpg

Köszönjük a segítségeteket és támogatásotokat!

Vigyázzunk egymásra!

Üdv

az Amasole Jógastúdió csapata

GonnaGiugno- avagy indul a szoknyás június! 

Tavaly a saját facebook oldalamon indítottam el ezt a szuper programot, ami eleinte némi kihívást jelentett, de pár nap után mindenki nagyon megkedvelte. Idén szeretném, ha még több emberhez eljuthatna, így az Amasole Jógastúdió és a Süel márka (www.suel.hu) is támogatja a terjesztését.

JakabAdriGonna

Cikk folytatása

Legfiatalabb oktatónk, aki a lágyságával mindenkit elvarázsol

Mi recepcióst kerestünk, te jelentkeztél, de rögtön mondtad is, hogy inkább jógaoktatóként szeretnél nálunk dolgozni. Vállaltad, hogy tartasz egy próbaórát, én meg, hogy ha ügyes vagy, akkor kapsz óra helyettesítést a recepciós teendők mellett. Sosem felejtem el azt az órát. Imádtam az energiáidat, és nem láttam rajtad, hogy zavarban lennél a jelenlétemtől. Te hogy élted meg?

Cikk folytatása

Judy kötéssel simítja az idegeit

78936259 2481688585419002 7233028632191434752 n

Kárpáti Juditot szinte sokként érte a hír, amikor 2014-ben azt javasoltam neki, hogy feltétlenül végezze el velünk az első magyarországi HOT PILATES KÉPZÉST. Amint elindult az oktatás azonnal magáénak érezte ezt a mozgásformát és azóta is lelkesen oktatja. Később szépen sorban egymást követték az oktatóképzések, SOLE HOT jóga, hatha jóga. Többet is megtudhatsz róla, ha továbbolvasol. 

Cikk folytatása

Görcsös ragaszkodásaink elengedése

légzőgyakNem szeretek kritikus írásokat kiadni a kezemből vagy megmondó ember szerepében tetszelegni. Természetemből fakadóan “minden okkal van úgy, ahogy van” típusú ember vagyok.

Mégis, olyan sokat gyakorlok veletek termünkben, olyan sokat látlak titeket a matrac-beli életetekben mozogni, hogy meg kell osztanom veletek az észrevételem és arra hívlak, hogy velem együtt megvizsgáljátok a hozzá kapcsolódó önismereti kérdést.

A “régi” hot jóga gyakorlatsorról lesz szó.

Cikk folytatása

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info