Viszlát ülőmunka! Helló világ! -Itt az amasole legújabb HOT jóga oktatóképzése!

Már egy ideje gyakorlod a jógát, és úgy érzed teljesen behálózta, megmásította és jobbá tette az életed? Talán már korábban is eszedbe jutott, hogy a következő természetes lépés, hogy Te magad is oktatóvá válj? Vagy egyszerűen csak a gyakorlásod szeretete és " normális " ;) munkád megtartása mellett valami másra, valami könnyedebbre és jelentőségteljesebbre is vágysz?

Akkor az amasole következő HOT jóga oktatóképzése pont Rád vár!

A jóga oktatói lét számtalan szépséget rejt! Most összegyűjtöttük a legkiemelkedőbbeket kedvcsinálóként:

1. Viszlát ülőmunka. Helló világ!
Egy olyan képzéssel és tudással lehetsz gazdagabb, mely segíthet az egész életedet újra tervezni (ha éppen erre vágysz). Tanfolyamuk nemzetközileg elismert és regisztrált, ezért gyakorlatilag minden országban elismerik majd a képesítésed.

2. Ezt a munkát nyugodtan hazaviheted!
Végre egy olyan szakma, amellyel nem csak másokat szolgálsz, hanem magadat is! Innen akár nyugdíjba is mehetsz, hiszen csak áldásos hatással lesz életedre a tanítás, gyakorlás kombinációja. Erről a munkahelyről nem a stresszt viszed haza!

3. Breath in peace, breath out love...
A képzés elvégzése a legkiválóbb lehetőség arra, hogy elmélyítsd saját fizikai gyakorlásod, miközben közelebb kerülsz saját magadhoz, önmagad megértéséhez és spiritualitásod fejlődéséhez.

4. Légy a magad ura!
Ennél rugalmasabb és megengedőbb munkahelyi közeg talán nincs is. Akár a fix munkád mellett szeretnél órákat tartani, akár teljes idődet és energiádat a tanításnak szentelni, a jóga oktatói pályán megtalálod számításaid.

5. Megtanítunk tanítani!
Az amasole képzése nem csak tematikájában és kivitelezésében kiemelkedő, de egyedülálló abban is, hogy nem csak egy gyakorlatsort tanít meg Neked. A fix Sole Hot gyakorlatsoron túl elsajátíthatod annak a tudását, hogy hogyan építsd fel a saját órádat a vendégeid igényeit figyelembe véve.

Ha már gyakorolsz egy ideje, tudod, milyen fantasztikus hatással van életedre a jóga. Most itt a lehetőség arra, hogy teljesen átadd magad neki, és hogy minél több emberrel ismertethesd meg ezt az utat! Oszd meg a cikket, ha úgy gondolod, hogy másoknak (is) érdekes lehet!
Várunk NAPszeretettel!

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info