Támadt egy szuper ötletünk: Hogyan éld túl a hét második felét a munkahelyeden?

Ha azt érzed, hogy a hét eleji lendületed csütörtök-péntekre már alábbhagy, érdemes feltöltődni egy kis energiával, hogy a hét utolsó munkanapján, már ne energiahiányos állapotban kelljen bekúszni a munkahelyedre. Így jó eséllyel nem azzal telik majd az egész hétvégéd, hogy próbálod összekaparni magad a hétfői munkakezdésre. 
Mi is szeretnénk támogatni ebben téged, így sokatok kérésére betettünk az órarendünkbe még egy „csendes” Hot jógaórát. 
 
Mit is jelent ez? 
Várunk csütörtökön reggel 7 órától a jól bevált Sole Hot gyakorlatsorral, amit pár hónapja módosítottunk (http://amasolejoga.hu/hu/amasoleblog/112-kotott-gyakorlatsor-altali-biztonsagos-zona-visszajelzesek-a-valtozasokrol), a reggeli felkelő nap fényével bevilágított teremben (pusztán ennyiben másabb, mint az imádott péntek esti gyertyafényes óránk), a reggel dinamikájának megfelelő zenei összeállítással, „elnémult” és veled együtt jógázó oktatóval várunk. Az óra 75 perces, így 8.15 után már garantáltan a zuhany alatt tudsz állni, így a 9 órási munkakezdésre feltöltődve érkezel, ha messzebb van a munkahelyed, a csütörtöki munkateljesítményed kárpótolja majd a kollegákat az esetleges késésedért. Ha esetleg sosem próbáltad még az ilyen típusú óránkat, hidd el,felejthetetlen élmény lesz!
 
Miben más?
Az oktató nem „hajcsárkodik”, sőt annyi instrukciót ad csupán, hogy mikor kezdődik a jógapóz és meddig tart, végig veled együtt jógázik. Így ha esetleg nyűgösebben indul a reggeled, a csoport pozitív energiája fog majd segíteni, és ez esetben nem az oktató lelkesítő instrukciói. Ideális esetben ez is egy nyitottszemű meditáció, de itt senki nem ellenőrzi, ha kedved támad lehunyni, csak kérlek ne a hátrahajlításoknál! 
Jobban kell figyelned a testedre, és természetesen a légzésedre, hisz az oktató a gyakorlatokat a csoporttal együtt kitartja, ezzel meghatározza az óra ütemét, lendületét. Azt javasoljuk, hogy a tested biztonsága érdekében minimum 5 alkalom vezetett órán vegyél részt, mielőtt kipróbálod ezt az pontos instrukciók nélküli változatot. 
 
Mit fog nyújtani? 
Egy lágy meditatív gyakorlást, ahol kihasználva a kora reggel jótékony energiáit, a tiszta elméd által jobban tudsz magadra összpontosítani. Feltöltődve, és teljesen újjászületve, kicsattanó energiákkal indulhatsz majd munkába. Segít lelassítani, hogy ha a hét közepére túlpörögtél, kijógázva magadból a felgyülemlett stresszt kiegyensúlyozott lehess a munkahét utolsó két napján is. 
 
 
Ne feledd: 
2017. május 11-étől minden csütörtök reggel SOLE HOT jóga lágy zenére, az oktatóval együtt jógázva az Amasole Jógastúdióban. 
 

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info