Engedd el 29 nap alatt

Bizonyára mindannyian várjátok már az őszi kihívásunkat. Sajnálattal kell közölnöm, hogy idén nem lesz kihívás az Amasole Jógastúdióban! Helyette lesz egy 29 napos, nagyon izgalmas program, mely külső-belső nagytakarítással, sok jógával és egyéb otthon végzendő feladattal vár Titeket!

 Egy kicsit az előzményekről: Évek óta gondolkozom már ezen, hogy mit tudnék adni az embereknek, ami kortól, nemtől, típustól függetlenül mindenkinek hasznos lenne egyaránt. Egy kihívás nagyon sok embert megmozgat. A küzdő típusokat megerősíti abban, hogyha valamit igazán akarnak, azt elérhetik az életben, csak tenniük kell érte, amolyan „yang” módon. De mi a helyzet azokkal, akik eddig „yin”-ben élték az életüket, belelazultak és hagyták, hogy minden csak úgy megtörténjen? Ők sajnos legtöbbször el sem kezdenek ilyen feladatokat, pedig számukra lenne igazán hasznos a program. Véleményem szerint, sem a yin, sem a yang nem jó, önmagában nem is tud létezni. Az élet ennek a két energiának a harmonikus tánca, amennyiben hagyjuk mindkettőt érvényesülni. Ahogy a jógapózokban, úgy ebben az időszakban is, akkor fogom jól érezni magam, ha megérkezem a pillanatba, lélegzem, és hagyom, hogy áramoljanak az energiák a testemben. Ha erőlködök és bennem van a „csakazértis”, úgy nem bírom sokáig. Amikor ez a két energia egyszerre van jelen, jól érezhetem benne magam. A döntés a saját kezemben van!

 Hiszem, hogy fejlődni jöttünk ebbe a testbe és földi létbe, és azt is, hogy annak a minőségét mi határozhatjuk meg. Ezt a minőséget pedig nagyban befolyásolja, hogy mi zajlik bennem és ezáltal 90 percen keresztül a matracomon. Ha az erőkifejtés és az ellazulás egyensúlyban van, minden lehetséges!

Mit várhattok az októberi programunktól? Mindazt, amit a 30 napos kihívástól megszoktatok most is meg lesz: súlyvesztés, test és elme rugalmasságának fokozódása, testi-lelki méregtelenítés, kitartás, akaraterő fejlesztése, kérdésekre kapott válaszok magadtól és magadról. Elindít az önmagadhoz vezető úton. Megismerheted általa a mélyre rejtett vágyaidat, meghallhatod a lelked és az önvalód hangját. Növeli az önmagadba vetett hitet, és kialakít egy életre szóló barátságot önmagaddal. Fontos, hogy kitűzz valamit célul mielőtt elkezded. Célja nem más, mint:

  • energikusabbá válni
  • lepakolni a régóta cipelt terheket, ezáltal felszabadultabbá tenni a testünket és lelkünket
  • egyensúlyi szemléletmódot építeni mindennapjainkba, hogy ne a szélsőségekben mozogjunk a teljes kifulladás és az azt követő összeesés között

Íme, a részletek:

  • 2018. október 1.-én kezdünk, és mivel élvezetes lesz, ezért nem is várod majd a végét, de könnyen kiszámolható, hogy mikor végzünk. Az utolsó dátumot (2018. október 29) már most vésd be a naptáradba, mert egy nagyon különleges záró bulival készülünk! 
  • 9 napon keresztül hangolódunk, nehezebbnek mondható, de nem lehetetlen feladatokkal, hogy aztán október 9-én az Újhold támogató energiájának segítségével nekikezdhessünk egy 21 napos mindennapos jógázásnak (napi minimum 60 perc). Nincs duplázás és nincs kifogás, hisz önmagadért teszed. Az elengedés jegyében érdemes olyan jóga mixet összeállítanod, amiken még sosem vagy csak ritkán vettél részt, és elengedheted a tanárokhoz vagy időpontokhoz való ragaszkodásodat is. 
  • Ha esetleg el kell utaznod, vagy későn végzel, és nem tudsz eljönni hozzánk jógázni, mi erre az esetre is gondoltunk. Ha előre értesítesz bennünket, akkor elküldünk neked egy 60 perces videót (gyakorlásra, nem megnézésre!!), hogy támogassunk általa és ne maradjon ki a napi rendszeres gyakorlásod.
  • A téma pedig nem más, mint a FÉM elem. A vastagbél és a tüdő csodás párosa. Az elengedés és a befogadás. Pont ebben a sorrendben. Kipakolunk mindent, ami elhasználódott, hogy befogadhassunk, helyet csinálva mindannak, amire már régóta vágyunk.

Egy kis bíztatás, hogy mindenképpen velünk tarts: A nap 24 órájából, ha csak egy órát magadra fordítasz minden nap, az tudod mennyi? A napod csupán 4%-a, de ha másfél órát jógázol az is csak a 6%-a. Szerintem mindannyian kaptunk egy életet, amikor megszülettünk, azért hogy éljük. A miénket, és ne másét. Persze nagyon jó, ha tekintettel vagy közben másokra is, de a lényeg, hogy ne veszíts közben fókuszt, mert az elég könnyű. Ez az időszak többek között ebben is a segítségedre lesz. Mi számítunk Rád és nagyon várunk! Ha kedvet kaptál, mielőbb jelentkezz! J

Hogyan tudsz részt venni?

  • Az email címeddel regisztrálj, hogy a felkészülő feladatokat elküldhessük neked időben.
  • Ha szeretnéd, hogy mi regisztráljunk be, akkor nálunk jársz, a recepción jelezd nekünk, hogy jönnél, és mi azonnal regisztrálunk a rendszerünkben. 

 

Név:*
E-mail cím:*
Mit vársz ettől a 29 naptól? :*

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info