ÉDES NOVEMBER - DOLCE VITA

ÉDES NOVEMBER avagy újra DOLCE VITA az AMASOLEBAN

Tavaly nagyon szerettétek a 29 napos elengedési programunkat, így idénre és készültünk egy kis novemberi izgalommal.  

Pár évvel ezelőtt volt már DOLCE VITA, azaz cukor helyett jógázással édesítettük a mindennapjainkat, most is pont ezt tervezzük. 2019. november 1-30-ig csatlakozz hozzánk! 

 30 nap alatt legalább 30 órát (a 90 perces 1,5-nek számít) jógázva, legyen az bármilyen típusú óra, ami jól esne, a cukor és cukorhelyettesítőket teljes mértékben elengedve támogatjuk a testünk energiatartalékait, hogy télen teljesen elkerüljön bennünket a depi és a elnyűttség. Feltétlenül iktass be jó pár HOT órát ebben az időszakban, hisz az mégjobban támogatja majd a testedben zajló folyamatokat. Mi újdonsággal is készülünk majd erre az időszakra és ha megszeretitek marad is majd az órarenden. 

Pár alkalommal minden bizonnyal komfortzónán kívül kerülünk majd, hisz elengedjük a berögzült ételek/italok fogyasztását. Ezáltal nagyobb fókuszt helyezve arra, hogy miket is eszünk a napunk során. A cukor minden fajtáját töröljük! Figyelem, a bor is tartalmaz cukrot, tévedés hogy csak a szőlőben lévő gyümölcscukor van benne!

Jelentkezz be a programra, hisz e-mailben rendszeresen küldünk ezzel kapcsolatos cikkeket, a feladat könnyed kivitelezését támogató hasznos tanácsokat. Receptekkel és egyéb ötletekkel is megajándékozunk. Otthon végezhető jógaórát is letölthetsz majd, arra az esetre ha vidékről/külföldről csatlakoznál hozzánk, vagy csak épp nem férne bele az idődbe, hogy részt vegyél az Amasoleban egy változatos és szuper jógaórán.

Természetesen mi már jó előre gondolkodunk, és ez amolyan felkészítő gyakorlata lesz egy 2020. elején induló kicsit hosszabb lélegzetű programunknak.

Jelentkezz, hogy megkaphasd a leveleinket, videó anyagainkat.

Név:*
E-mail cím:*
Mit vársz az ÉDES NOVEMBERTŐL? :*

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info