GonnaGiugno- avagy indul a szoknyás június! 

Tavaly a saját facebook oldalamon indítottam el ezt a szuper programot, ami eleinte némi kihívást jelentett, de pár nap után mindenki nagyon megkedvelte. Idén szeretném, ha még több emberhez eljuthatna, így az Amasole Jógastúdió és a Süel márka (www.suel.hu) is támogatja a terjesztését.

JakabAdriGonna

Hatalmas örömömre 2019. júniusában New Yorktól egészen Ausztráliáig terjedt a híre és vett részt benne több száz Nő. Az irodákban, korábban csak nadrágot viselő kolléganőket „fertőzött” végig. Voltak akik hosszabbat, többen rövidebbet, vagy térdig érőt választottak, a lényeg, hogy kipróbálták milyen egy teljes hónapon át nadrág nélkül az élet. Tavaly évvégén, egy debreceni mini tanfolyamom résztvevője mesélte, hogy ő is végigcsinálta, már nem emlékszik, hogy jutott el hozzá a híre, de kiváncsi volt ki indította el. 

2021. június 1-étől ismét lehetőségünk nyílik, hogy közösen megfertőzzük vele a világot. 

Semmi mást nem kell tenned, mint legalább 30 napon át félretenni a nadrágokat! Ha nincs ilyen a szekrényedben, akkor szerencsés Nőnek mondhatod magad, és kérjük te is csatlakozz! Mutass példát, és használj minden számodra elérhető fórumot annak érdekében, hogy minél gyorsabban terjedjen, és átadhassuk minél több nőnek ezt a csodás vírust!

Legyen amit viselsz ruha, szoknya, egy magad köré tekert lepedő, csak nadrág ne! Visszajelzések szerint a tavalyi résztvevők nem csak túlélték, hanem hihetetlenül jól is érezték magukat egész hónapban. 

Abban az esetben ha szeretnéd fokozni az energetikai hatásait, akkor feltétlenül gyere a keddenként 18 órától Csorbáné Judit oktatnónk által megtartásra kerülő női jógaóráinkra, valamint júniusban kiemelt női eseményekkel is találkozhatsz. Figyeld az eseményeinket! 

 

Részletek: 

http://amasolejoga.hu/hu/programok/no-vagyok-workshop-boros-lucaval

Max 12 fő tud résztvenni, szóval mielőbb gondoskodj a jelentkezésedről.

Szeretettel: 

Jakab Adri 

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info