"Mozgás gyönyöre" tanfolyam

 
 
Serdülő korban rengeteg változáson megy át a kamaszok teste, tudata/lelke egyaránt.
Különösen fontosnak tartjuk, hogy időben megfelelő segítséget tudjunk nekik nyújtani az őket körülvevő zűrzavarban. 
A hormonháztartás felborulása mellett rengeteg energiával rendelkeznek, és ha ezt nem tanulják meg megfelelő módon levezetni, megélni, kétségbe eshetnek vagy akár pszichoszomatikus betegségeket is generálhatnak. Ezek megelőzése érdekében céunk, hogy megismertessük velük, hogy ez a zűrzavar valójában egy nagyon komplex, ám csodálatos ösvény a saját testükön keresztül, a lelkükig. 
A zenés program során lehetőségük lesz felfedezni mozgásukon keresztül valódi igényeiket, vágyaikat és azok megélésének módját. Megtanulnak kommunikálni önmagukkal , a testükkel ebből kifolyólag a külvilággal is. 
Célunk, hogy a terápia számos jó hatásai mellett megváljanak a társadalom által rájuk rakott hamis elvárásoktól és a mindennapokban viselt álarcoktól, majd felismerjék valódi énjüket, és belső fényünkben fürdőzve járhassák saját örömtáncukat.
Ebből kifolyólag sok szabad mozgás lesz a megtervezett koreográfiák között. 
Az órák során tanulnak jógás légző gyakorlatokat, amik a minden napokban is segítségükre lehetnek, jógás ászanákat, amik a lelki jótékony hatásai mellett fejlesztik az állóképességet. 
Lesz idő különböző tánc stílusokra is, akár hastáncra, ami fejleszti a mozgást, elősegíti a helyes testtartást és nem utolsó sorban, segít a lányoknak megélni újdonsült nőiességüket. 
Az órák közös relaxációval, meditációval és csajos megbeszélésekkel zárulnak.
A tanfolyam 7 alkalomból fog állni. Az órák menete a hét csakrára épül fel, melyeket egyesével végig vesznek és felpezsdítenek minden alkalommal. 
11-16 éves leányzók jelentkezését várjuk a Mozgás gyönyöre tanfolyamra, melyet február 26-tól április 9-ig tartunk minden vasárnap, 15-16.30-ig az Amasole Jóga stúdióban. (Budapest 1031 Monostori út 29.)
Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt.
A foglalkozásokat vezeti: Almási Fanni (06702469277), aki minden tudásával és szeretetével azon lesz, hogy egy olyan biztonságos teret teremtsen számukra, ahol van módjuk az önkifejezésre, a befelé figyelésre, kitárulkozásra és az elcsendesedésre egyaránt. 
 

Tags: tinik, csakrák,, mozgás,, tini jóga,

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info