Árlista

                                                                                                                        
amasole arlista 1400x500 210616
 
Bérleteink, alkalmas jegyeink kínálatát a MotiBro fiókodon belül  találod meg a BÉRLET/JEGY vásárlása menüpontra kattintva.
Kényelmesen és biztonságosan bankkártyával vagy Barion egyenleggel tudod itt vásárlásod ellenértékét kiegyenlíteni.
 
Stúdiónk mind 3 Szép kártyát elfogadja fizetőeszközként. ONLiNE módon illetve Stúdiónkban tudsz fizetni.
A HOT típusú bérletekkel minden típusú óra látogatható.
 

A normál órákra szóló BÉRLET esetén kizárólag 1 alk KÜLÖNBÖZETI jegy (1000 Ft) megvásárlásával tudsz részt venni azokon az óráinkon, melyeknek a nevében a HOT szó szerepel. ​​​

Kedvezmények, tudnivalók!

A bérletek sajnos nálunk sem átruházhatóak és nem is visszaválthatóak! (Így viszont nem is kell aggódnod, hogyha elveszted, hogy illetéktelen használja a bérletedet.)

Nappali tagozatos diákok 25 éves korig és nyugdíjasok cca 15% kedvezményben részesülnek. A kedvezmény nem vonatkozik az 1 hetes kezdő bérletre, illetve kedvezményes ajánlatainkra.

Az alkalmas bérletek határozott ideig érvényesek. Az érvényességi időn belül megvásárolt új bérlet a régi bérlet érvényességi idejét az új bérlet érvényességi idejével hosszabbítja. A kedvezményes bérleteknél a hosszabbítás csak az alap alkalmakra vonatkoznak.

A bérlethosszabbítást, illetve a SZÉP kártyás fizetéseket sajnos nem automatizmus kezeli, ezért kérlek légy türelemmel ameddig átfut a rendszerünkön és manuálisan beállításra kerül.

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info