Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kérdésed van? Gyere el hozzánk, vagy keress az alábbi elérhetőségeken:

Nyitvatartás

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az óráink alternatív módokon üzemelnek. Egyrészről online közvetítésekben követhetitek az órákat, melyhez a mindbody rendszerünkön keresztül tudtok belépni (Órarend menüpont, majd órarend megnyítása). Másrészről már a teremben is lehet órákat látogatni 25 fős létszámban, ehhez is szükséges a mindbody rendszeren bejelentkezni, hogy biztosan legyen helyed. Online óra esetében ha van jelenleg is működő bérleted, akkor ez esetben kapsz egy kódot, amivel részt vehetsz az órán. Ha nem rendelkezel bérlettel, akkor sincs gond, ha nem szeretnél bejönni bérletet vásárolni mielőbb utald  el az egy alkalom (3000 ft) árát, vagy a bérlet árát (ezek is különböznek óratipusokként), ezekről az árak menüpontban olvashatsz részletesen. Utalás az alábbi helyre érkezzen: ASANA KFT. 11600006-00000000-53307947 (amennyiben nem a saját nevedről utalsz, úgy a megjegyzés rovatba írd oda.)

A terem nyitva tartása az órákhoz igazodik. A reggeli első óra előtt 30 perccel már tárt ajtók fogadnak. Az órarend menüpont alatt nézheted meg, hogy pontosan mikor kezdődnek az óráink.

 

Telefonszám: 06308353277
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cím: 1031 Budapest Monostori út 29.

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info