Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kérdésed van? Gyere el hozzánk, vagy keress az alábbi elérhetőségeken:

 

Egy, két, három, nyitássssss!

HÉTFŐN, azaz 2021. május 3-án  kinyitottuk újra az Amasole Jógastúdió ajtaját, és már nemcsak Oktatóink, hanem Ti is beléphettek rajta.

Kitárt karokkal fogadtuk a tavaszt, és örömmel üdvözöltünk mindent ami új és izgalmas. Engedd szabadon a kíváncsiságod, fedezd fel újra az együtt jógázás élményét Stúdiónkban. 🧡

  • Kérjük időben érkezz meg az órára, ha csak pár percet is késel zárt ajtókra találsz. Ha mégis előfordul időben telefonálj, hogy tájékoztatni tudjuk az Oktatót.
  • A bérletek és alkalmi jegyek vásárlása továbbra is működik a MotiBro fiókon keresztül, de személyesen a recepciónkon is tudsz ad hoc jelleggel vásárolni.
  • Az Amasole a Motibro ügyfélnyilvántartó és órakezelő rendszerét használja. Az órák látogatásához aktív fiókra van szükség. Kérjük, hogy minél hamarabb regisztrálj, illetve igazold vissza az év elején kiküldött email-nek megfelelően a fiókodat (2021.01.03.), ha még nem tetted meg. Ha elakadsz írj az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
  • FIGYELEM, külön óraként kezeljük az ONLiNE és a Monostori úti órára történő bejelentkezést! Az ONLINE és a +24 Videó óráink továbbra is elérhetőek maradnak.

 img


 

Telefonszám: +36308353277 - Ha nem érsz el, visszahívunk! 🧡
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cím: H-1031 Budapest Monostori út 29.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info