Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdésed van? Gyere el hozzánk, vagy keress az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: +36(30) 111 6656 - Ha nem érsz el, visszahívunk! 🧡                            Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
 

Kitárt karokkal fogadtuk a tavaszt, és örömmel üdvözöltünk mindent ami új és izgalmas. Engedd szabadon a kíváncsiságod, fedezd fel újra az együtt jógázás élményét Stúdiónkban.

  • Kérjük időben érkezz meg az órára, ha csak pár percet is késel, mikor nincs a Recepciósunk zárt ajtókra találsz. Ha mégis előfordul időben telefonálj, hogy tájékoztatni tudjuk az Oktatót.
  • Fontos, hogy az óráinkra jelentkezz be előre, hiszen így tudjuk garantálni, hogy lesz hely az órán.
  • A bérletek és alkalmi jegyek vásárlása továbbra is működik a MotiBro fiókon keresztül, de személyesen a recepciónkon is tudsz ad hoc jelleggel vásárolni.  Készpénzzel, Bankkártyával illetve OTP, K&h és MKB szép kártyával tudsz fizetni a Stúdióban.
  • Az Amasole a Motibro ügyfélnyilvántartó és órakezelő rendszerét használja. Az órák látogatásához aktív fiókra van szükség. Kérjük, hogy minél hamarabb regisztrálj.   Ha elakadsz írj az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
  • FIGYELEM, külön óraként kezeljük az ONLiNE és a Monostori úti órára történő bejelentkezést! Az ONLINE és a +24 Videó óráink továbbra is elérhetőek.

 img

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cím: H-1031 Budapest Monostori út 29.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info