Tavaszváró yin jógatábor

Egy csodás somogyi kúria biztosítja a helyszínét az amasole tavaszváró Yin jógatáborának. Minden szegletéből árad a lágyság, finomság, harmónia és a szeretet. Búcsúztassuk együtt méltó módon, igényes környezetben a telet. Hagyd magad mögött pár napra a város zaját és nyüzsgését. Ismerkedj meg a fül számára a legszebb zenével a csenddel. Töltődj fel velünk itt a bennünket körülölelő tiszta elemekkel, hogy benned is harmonizálódjanak. 
Tápláld magad a sugárzó energiájú Reni által, szeretettel elkészített ételekkel és kényeztesd a lelked a jógás programjainkkal. 
Aki ismeri a helyet már számára nem kérdés, hogy kitűnő színvonalú tábor vár ránk, aki még nem járt a Babérligetben, érdemes utánaolvasni, hisz nem túl sok hely kap 4,9-es értékelést. 

Cikk folytatása

Jógatábor Toszkánában 2018-ban is!

A 2018-as év sem telhet el toszkánai jógatábor nélkül. Jövőre május 21-27-ig jöhetsz velünk erre a fantasztikus helyre. 
Tervezd be már most, hogy semmi ne állhasson a jógatábor és közéd! Akik már voltak, pontosan tudják, hogy milyen fantasztikus helyre invitálunk benneteket. Legyen ez a hét egy olyan heted, amikor kizárólag magadra figyelsz, és csak Te vagy a fontos!
 
A kaja isteni, az alapanyagok a biokertben teremnek hozzá, melyet Madonna egykori privát szakácsa varázsol az asztalra, hatalmas sikerrel. 
Töltődésre, relaxációra, napi 2x jógára, önmagadhoz való visszatalálásra kitűnő lehetőség. 
A résztvevők nagyon pozitív változásokról számoltak be.

Cikk folytatása