Jógatábor a Nápolyi-öbölben Ischián

Ischia jógatábor

BETELT!!! KÖVETKEZŐ TÁBORUNK EZEN A HELYSZÍNEN: 2019.07.02.-06. HOT PILATES TÁBOR 

IDÉN ELŐSZÖR: AMASOLE JÓGATÁBOR ISCHIA SZIGETÉN


Ischia vulkáni eredetű sziget a Tirrén-tengerben, a Nápolyi-öböl északi részén található. 
A sziget a turizmusból él, hisz a vulkáni utóműködésnek köszönhető termálvízű forrásai köré számos gyógyszálló épült. 
A sziget szépsége Caprihoz mérhető: Capri egyszerűen csak felkapottabb. Bár Ischia területe Caprinál négyszer nagyobb, mégsem számít Európa-szerte annyira ismertnek.  
Szállásunk a vulkáni eredete miatt fekete homokos strandon található, ahol még a zuhanyzóból is az oly meghatározó ásványokkal teli víz csordogál. Termál medencéjét egyenesen a hegyből csordogáló forróvíz tölti folyamatosan.
Ezúttal közvetlenül a tengerparton van a szállásunk, ahol a tenger morajlása a nap 24 órájában mossa át a lelkünket és hangol rá a napi rendszerességű jógázásra.

ischia jógatáborIMG 8437

Program: 
2019. június 27. szálláshely elfoglalása, vacsora
2019. június 28. - július 1. egy átlagos nap:
jóga Adrival
reggeli
strandolás 
igény esetén ebéd (teljes panzió választásával) vagy egy könnyed saláta
kb 15 órától 18-ig SUPra hangoló erőnléti edzés Enricoval, SUPra fel, SUPer túrák az öblökben
vacsora
társasázás, társasági élet, vagy pihi
2019. július 2. 
jóga
reggeli
csomagolás és indulás 

IMG 8439 Meleg termálvízes fürdő

 

ischia jógatábor Isteni helyi alapanyagok 

Ischia jógatáborIMG 8441

Utazás: 
Repülővel Nápolyba (több légitársaság Ryanair/Wizzair is repül 2019. januárjában a retúr jegy cca 40.000,-) A reptértől busszal a kikötőbe, onnan hajóval a szigetre. Segítünk, együtt megyünk. 
Figyelem: a szálláshely autóval nem közelíthető meg, ezért érkezéskor egy rövidebb (kb 7-8 perc) séta vár ránk a tengerparton. A csomagokat igény szerint hordár viszi a hotelbe, de nekünk fapallókon kell végigsétálni. 

Ár: Euro 575,-, mely tartalmazza az 5 éjszaka szállását 2 ágyas tengerre néző szobákban, félpanziós ellátást (svédasztalos reggeli, 3 fogásos menüválasztásos vacsora hús/hal/vegetáriánus), naponta 1x jóga a matracon és napi 1x erőnlétfokozás+SUP a tengeren. 
A termálvizes medence és az ásványokkal teli zuhany használatát.  

Egyszobás felár: 10 Euro/fő/éjszaka, azaz 50 Euro
Teljes panzió esetén az ebéd + 15 Euro/fő. 

Az ár nem tartalmazza: 
A tábor helyszínére jutás költségét, előre rendelhető ha szükséges, a SUP bérlést (Euro 10/óra), így ha van sajátod érdemes magaddal hoznod. A vacsoránál fogyasztott italok költségét. 

Táborvezetők: Enrico de Luca és Jakab Adrienn 

A szállásunk, egy 3 csillagos Beach Resort Hotel, masszázs és wellness lehetőségekkel. A szobák tiszták, a személyzet kedves, a berendezés puritán, a kaja nagyon finom (Adri által már 2x 1 hét alatt tesztelt). Minden rendelkezésre áll, ami egy aktív pihenéshez, elvonuláshoz szükséges. A tenger morajlását leszámítva nagyon csendes. A jachtok által felkapott Sant'Angelo falucska a tengerparton végigsétálva elérhető.

A konyha elég rugalmas, esetleges ételallergiákat szívesen kezelnek. 
A reggeli svédasztalról választható, a kávé/cappucino stb a bárban rendelhető és nem kell külön fizetni. A vacsorádat, mely nagyon bőséges, előző nap tudod megrendelni, ami általában: saláta bár, általad választot tészta és főétel, majd svédasztalos desszert és gyümölcs. A vacsorához rendelt víz és egyéb italok külön fizetendő, de ráírják a szobaszámod és elteszik másnapra a hűtőbe ha nem fogyasztottad el. 

Jelentkezési határidő: 
2019. május 31. 200 Euro/ fő előleg befizetésével. 
A teljes összeg 2019. június 15-ig fizetendő, erre nagyon figyelj, mert amennyiben nem rendeznéd, úgy a várólistáról az első ember veszi át a helyedet. 

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info