Kálmán Mária

kalmanmaria1Power jóga, Flow, Hatha jóga, Gerinc jóga, Sole hot, Yin és Gyerekjóga oktató

A sport kicsi koromtól nagyon fontos volt az életemben. A ritmikus sportgimnasztikának köszönhetem az alapokat és a mozgás szeretetét, mely megtanított küzdeni és kitartani.

Közgazdászként végeztem a Corvinus egyetemen, néhány évet szenteltem ennek a pályának, majd életutam másfelé vezetett. A hétköznapi feszültségek levezetésére kiválóan alkalmas tánc, és táncos alapú fitnesz mozgásformák kerültek előtérbe, melyek mai napig központi helyet kapnak az életemben.

A jóga 2007-ben Japánban került az érdeklődésem középpontjába. Azóta folyamatosan gyakorlom, mélyítem tudásom, képzem magam.

Gyermekeim születése után úgy döntöttem, hogy többet szeretnék tudni a gyerekek belső világáról, és őket is szeretném az egészséges és kiegyensúlyozott élet felé terelni - többek között a tánc és a gyerekjóga segítségével. Ezért pedagógus másoddiplomát szereztem és egy gyerekjóga oktatóképzést végeztem el.

A jóga mindennapjaim részét képezi mind fizikai, érzelmi, energetikai és elméleti síkon. Kiegyensúlyozottságot kölcsönözve hozzásegít a „Jó” választáshoz a mindennapi életben, az értékek megőrzéséhez, követéséhez, egymás iránti tisztelethez, türelemhez. Többek között ezen értékeket igyekszem óráimon átadni és segíteni mindenkinek, aki hozzám fordul.

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info