Lőwy András

lowyandras1A jóga 2013-ban jelent meg az életemben, akkor még csak bele-belekóstoltam és tetszett is, de akkor még inkább futottam, hosszabb távokat, elég gyorsan. Ahogy elkezdtem megunni a futást akkor álltam rá a Hot Pilates órákra az Amasole-ban, mert találtam egy olyan edzést, ami egyszerre kihívások elé állít, kikapcsol és fejleszt is. Nem voltak olyan terveim, hogy egyszer oktatni is fogom, de mivel az utóbbi másfél évben heti 3 órán minimum ott voltam ezért az alapkondícióm, ami akkor sem volt rossznak nevezhető, ugrásszerűen megnőtt és a gyakorlati rutinom is megfelelő szintre került ahhoz, hogy immáron ne csak tanuljam, hanem „tanítsam” is ezt az remek edzésformát.

De, hogy igazából miért vagyok itt? Egyszerűen tetszik a közeg és az érték, amelyet az Amasole intézményként ad és képvisel és megtisztelő, hogy ennek immáron valamilyen szinten én is részese vagyok.

Az óráimon mindenki rendelkezik komfortzónán kívül érvényes útlevéllel, mert az említett helyen „járkálunk” szinte végig. Fejlesztünk: kitartást, alázatot, koncentrációt és ledöntjük a - nem is létező - falainkat. Szenvedünk és nevetünk, küzdünk és fejlődünk. „Sour pain”, édes utóhatásokkal.

Frissesség! Fókusz! Kitartás!

Szeretettel várok mindenkit! Andris

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info