Amasole jóga oktatóképzés 2019. januárjától

Ha már rendelkezel valamilyen jóga oktatói képesítéssel és szeretnéd tudásod a következő szintre emelni, akkor eljött a te lehetőséged!

Várunk 2019. januárjában induló AMASOLE jóga oktatóképzése, amely további eszközöket biztosít ahhoz, hogy:

 • még magabiztosabban taníts,
 • önmagadat adva, igazi kapcsolatot alakíts ki a vendégeiddel
 • helyes mozgás mintákat építs ki magadban és másoknak is segíts ebben
 • még mélyebben elsajátítsd anatómiai tudásod
 • valami igazán egyedit és különlegeset tanulj a jóga irányzatán belül.

Ez a képzés nem csak egy újabb eszköztárat ad a kezedbe, de megtanít egy olyan átfogó és rendszerező személetre, amelynek segítségével kimagaslóan tudsz majd helyt állni, bármilyen irányzatot is taníts a jövőben. Válj azzá a tanárrá, aki átlátja az emberi test mozgásrendszerét; aki érti a fiziológia komplexitását; aki a pózok mögé lát, és aki a tudásán keresztül letisztult jelenléttel az „itt és most”-ban áramlik a tanítványokkal.

A mi képzésünk prioritása a benned rejlő potenciál kiemelése. Azt szeretnénk, hogy úgy taníts, ahogyan az a te személyiségednek hiteles, nem pedig egy mintát lemásolva.

Néhány szó erről az Amasole stílusról; arról mitől más mint a hagyományos órák :

 • Az Amasole jógaóra nem egy kötött gyakorlatsort követ, hanem egy meghatározott csapásvonalat. Könnyed, mindenki számára elérhető gyakorlás, melynek vannak mindig visszatérő elemei, amik kihagyhatatlanok egy jógaórából.
 • A yin és yang gyakorlatok egyensúlya, nyújtással erősítéssel, kimondottan azokra a területekre fókuszál, melyek elengedhetetlenek a helyes tartás, és ezáltal az egészségesebb test működése szempontjából. Változatos, hiszen évszakonként váltakozó dinamikájú attól, hogy követi a bennünket körbevevő természet változását. Egy áramlás, amelynek rendszeres gyakorlása átsegít életünk elakadásain, hogy könnyedebben tudjunk túljutni a bennünket megakasztó eseményeken.
 • Az órán belül feszegetjük a határainkat és gyengéden bánunk a testünkkel. Egyszerre gyakorolva az aktívvá és passzívvá válást, miközben a test nem áll meg, hanem a légzéssel tovább áramlik.A cél: könnyű szívvel és vidámsággal; nyitott elmével szemlélni a világot. Merni önmagunkat megélni; megmutatni, ami bennünk van.

Továbbá elérni a jógagyakorlatok által a rosszul berögzült mozgásmintáink korrekcióját. Mindenkinek szól, kortól és nemtől függetlenül. A gyakorlatok biztonságosak, könnyen kivitelezhetőek. Nem az egó, hanem a test erősítése a célja. A mozdulatokat az NMPT (Natural Movement Pattern Training) módszer szemlélete és alkalmazott korrekciós gyakorlatai teszik teljessé. Ennek segítségével a helyes mintákat erősítjük meg , megelőzzük az ülő életmódból adódó további fájdalmakat, testi elakadásokat.

Ennek a képzésnek az egyik alappillére a megfelelő anatómiai tudás átadása és az emberi testmozgás gyakorlati megértésének segítése. Így minden résztvevőnk számára kötelező a szeptember 8-án induló Hatha jóga oktatóképzés első napján való részvétel, ahol alapvető anatómiatudást ad át Horváth Zoli jógaoktató kollégánk.

A képzés tematikája:

 • Anatómia
 • Testünk energetikai rendszere (yin és yang energiák szerveink működése energetikai szempontból)
 • Csakrarendszerek
 • A kínai 5 elem rendszere, szervekkel való összefüggései
 • Az amasole jóga terápiás hatásai, alkalmazási területei
 • Az ászának fizikai, érzelmi és energetikai hatásai
 • Testünk energiapályái, azokon keletkező blokkok hatása
 • Különböző légzéstechnikák és meditációs technikák elsajátítása (légzés anatómiája)

A képzés időpontjai:

2019.január 19-20. 10:00-19:00

2019.február 2-3. 10:00-19:00

2019.február 9-10. 10:00-19:00

2019.február 23-24. 10:00-19:00

A képzést vezeti: Jakab Adrienn és Ferenczy Andrea

Ára: 155.000 Forint

Jelentkezni 30 % előleg befizetésével az amaSole Jógastúdió recepcióján, vagy emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha még nem ismerjük egymást az online kérdőív kitöltése mellett egy személyes beszélgetésre is meghívunk, hogy megismerhessük egymást a képzés kezdete előtt.

Gyere, tanulj egy könnyed és színes társaságban!

 

 

Név:*
E-mail cím:*
Számlázási cím:*
Telefonszám:*

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info