Fascia Flow workshop

odaka 250x166Először Budapesten, és csak nálunk!

A Fascia Flow tréning a kötőszövet, mozgásban ellátott fontos feladatát mutatatja be. Ez a képzés a legújabb kutatásokat fedi fel arról, hogy a kötőszövet milyen szerepet tölt be a mozgásban.

A fascia az egész testet behálózó kötőszöveti rendszer , kulcsszerepet tölt be a test egészséges működésében, alkalmazkodik a testet ért terheléshez, nyúlik és mozog, hogy lekövesse a mozdulatainkat. A fascia a mozgáson keresztül, újra mintázza a kollagén hálózatot, ami válaszképpen a testhez simul ezzel növelve annak feszességét.

Amikor elérünk egy bizonyos szintű nyugalmat és tudatosságot, az izmaink és a kötőszövet sokkal jobban válaszolnak a velük való munkára.

A lassú, ritmikus tempójú Fascia Flow jóga segít a fasciát feloldani így sokkal hatékonyabban lehet dolgozni az izmokkal. Úgy nyújtja meg az egész fascia hálózatot, ahogyan a hagyományos nyújtás nem tudja.

Az egészséges fascia ruganyos és ellenálló. Javítja a mozgás képességét és nagy mértékben hozzájárul a sérülések megelőzéséhez.

Gyere és fedezd fel a fascia háló széles mátrixát és kapcsolatát Odakával és a flow-val.

A workshop ideje: 2018. június 9. 14:00-16:30

 részvételi díj: 40 euro/fő

Jelentkezésedet várjuk emailben- Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy személyesen a stúdió recepcióján.

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info