FLOWshop - jóga gyakorlatsorok tanfolyam

Rendkívül áramlós és gyakorlatias tanfolyam Beck Anitával!
Több éves bodyART és jógaoktatói tapasztalatomat szeretném megosztani azokkal, akik érdeklődnek a szabadabb, nem állandó sorozatokat gyakorló jógaórák iránt.
Óráimat a következő alapelvek mentén építem fel:
- Mindenki tudja követni.
- Mindig van hova fejlődni.
- A légzésen a hangsúly, ezzel a figyelem egy fókuszúvá válik, és a jelen pillanatban marad.
- Tested jelzéseinek figyelembe vételével jógázz, és ne lépd túl a határaidat!
Ezek a gyakorlások dinamikusabb, kreatív flow jellegű sorozatok, amelyek látszólag minden kötöttségtől mentesek, azonban alaposan átgondolt logika mentén épülnek fel.
Ezt a kifejezetten gyakorlatias workshopot azoknak ajánlom, akik már tanítanak vagy most kezdenek oktatni, és szeretnének kreatív, jól követhető órákat tartani kisebb vagy nagyobb csoportoknak.
Ha nem ragaszkodsz a kötött sorozatokhoz, ezen a workshopon megtanulhatod, hogyan tudsz összeállítani egy olyan órát, ami minden szintű gyakorlónak követhető, ahol egyensúlyban vannak a nehezebb és a könnyebb ászanák.
Megtanuljuk, milyen tempóban lélegezz együtt a csoporttal, milyen logika mentén építsd fel az órát, mik azok az ászanák, amelyeket mindig gyakoroltass, és hogyan.
Hasznos tippeket adok, hogyan érdemes elkezdeni egy gyakorlást és mivel lehet befejezni.
Kezedbe kapsz majd legalább 2 különböző óratípust, amit szabadon kiegészíthetsz a saját gyakorlásodból kialakított sorozatokkal.
Ez a workshop nemcsak tanároknak szól, hisz a saját gyakorlásodhoz is hasznos tippeket kaphatsz, kapaszkodókat ahhoz, hogy megtanulj biztonságosan felépíteni egy-egy gyakorlatsort (szekvenciát) bizonyos testrészre fókuszálva, vagy egy egész testet átmozgató ún. well rounded típusú órát gyakorolva.
1. rész: 2017. november 12. 13.30-18.30 (jöhetsz nyugodtan ebéd után, hisz a jóga gyakorlás a nap végén lesz)
Gyakorlás: 2017. november 19. 17-18.30 javasolt gyakorlató óra
2. rész: 2017. november 26. 13.30-18.30
A workshop 1-2. részból és egy gyakorló órából áll, melynek részvételi díja: 25.000 Ft (Az Amasole Jógastúdió által szervezett korábbi oktatóképzésen résztvevőknek 20.000 Ft)
 
Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Számlázási cím: