HOT JÓGAKÉPZÉS 2022.

hitképzés
Olyan végzett jógaoktatókat várunk a képzésünkre, akiket érdekel a HOT jóga világa.
Az intenzív képzés során mély ismereket szerezhetsz az Amasole Jógastúdió által használt SOLE Hot kötött gyakorlatsorról.
A hot stílusú gyakorlás során használható különböző gyakorlatok helyes kivitelezéséről, fizikális, érzelmi és energetikai hátteréről, az óratartásról és motiválásról, mindezt Jakab Adri 15 éves HOT jógaoktatói tapasztalatával osztja meg a résztvevőkkel.
 
Képzési napok:
2022. október 21-22-23.
2022. november 11-12-13.
 
Pénteken 8.00-21.00, szombaton 12.00-19.00, vasárnap 8.00-18.30
Készülj, hisz ahogy ígértük intenzív lesz a képzés, nem csupán a meghirdetett 6 nap! A jelentkezésed után elküldjük a szükséges szakirodalmat, és a két hétvége között rengeteg otthonvégezendő feladatod lesz.
 
Ki jelentkezhet és hogyan?
A képzés végzett jógaoktatóknak szól.
Ha rendelkezel jógaoktatói minősítéssel bármilyen hatha jóga alapú képzés által, kérjük küldd el az okleveledet és egy motivációs levelet az alábbi címre! Oszd meg velünk, hogy miért szeretnél résztvenni a képzésen!
A jelentkezés előfeltétele, hogy minimum 20 alkalom HOT jógán résztvegyél a képzés megkezdése előtt.
Amennyiben az oktató úgy ítéli meg, hogy a korábbi anatómiai alapismereteid hiányosak, úgy egy plusz nap kijelölésre kerül sor, mely során felzárkóztást végez, ennek plusz díja: 30.000 Ft/fő. Vállalhatod az önálló felkészülést is, abban az esetben elég beszámolnod egy teszt során.
Ha érdekel a képzés, de nem rendelkezel korábbi jógaoktatói vizsgával kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen és kidolgozzuk neked a képzéshez szükséges teljes felzárkóztatási tervet.
 
Sikeres záróvizsga esetén a leghitelesebb tanítványnak az Amasole Jógastúdió óratartási lehetőséget is tud biztosítani.
 
Visszahívást kérsz és bővebb információkat? Írj nekünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A képzést vezeti: Jakab Adrienn - bővebben: http://amasolejoga.hu/hu/jakab-adrienn
A képzés díja: 250.000 Ft/fő.
 
Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 30.
Jelentkezz emailben a motivációs sorok megküldésével és mielőbb válaszolunk.
A képzést kiscsoportban végezzük, min 4 fő és max 8 fő esetén, hogy mindenkire kellő figyelem juthasson.
 

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info