Kriston Intim Torna Tanfolyam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amikor nem csak kívül, hanem belül is fitt vagy, az teljesen más életérzés! Gátunk belső izmai az idő múlásával és helytelen szokásaink miatt épp úgy veszítenek erejükből, mint egy karizom vagy farizom, és pont úgy fejleszthetőek is.

Egy 12 órás Kriston Tréning alatt megtanulunk egy, a rejtett izmaidat (húgycső, hüvely, végbél és annak környezetét alkotó, záróizmokhoz tartozóizomszöveteket) fejlesztő mozgássort, egy hasi szerveid funkcióját javító, női hormonszinted élénkítő gyakorlatsort, és “átmossuk” a benned futó, idejét múlt női szoftvereket, hogy új szempontok szerint is ráláthass a saját életedre.
Belső izmaid erősítésével, pszichés forgatókönyv váltásával pedig számos női problémát is megelőzhetsz, megszűntethetsz vagy enyhíthetsz.

A tanfolyam időpontja: 2018. április 15-én és 22-én  mindkét napon 13:00-19:00 óráig (2x6 óra).
A tanfolyam díja: 30.000 Ft/fő
A tanfolyamot vezeti: Zsedényi Katalin, Kriston Intim Torna tréner.
Jelentkezni lehet a részvételi díj 30%-ának befizetésével az amasole jógastúdió recepcióján.

Visszajelzések a korábbi tréningről:

"Amikor jelentkeztem, pont egy olyan fázisban voltam, amikor elkezdtem pánikolni attól, hogy 1,5 hónapom van és én még azt se tudom, hogy hogy kell szülni (dolgoztam még, nem voltam se jógázni, se babatornazni, se felkészítőn, úgyhogy rám tört a pánik, hogy ez így biztos nem fog menni)...

Úgy éreztem, hogy információra van szükségem, olyan emberektől, akik számomra hitelesek és akikben bízok. Amellett, hogy az intimtornában és annak fontosságában hiszek, amiatt döntöttem a részvétel miatt, mert annyi nyitottságot, pozitivitást és derűt közvetített a személyiséged (és ahogy a szülésről beszéltél), hogy úgy éreztem, hogy nekem erre szükségem van, ez végre az én stílusom...:) emlékszem, hogy meg is kérdeztem, hogy ugye az intimtorna mellett a szülésről is fogsz beszélni??? Mondtad, hogy hát persze! :)

Hogy őszinte legyek, sokkal többet kaptam, mint amire számítottam... Az elméleti háttér nagyon meggyőző és érthető volt. A gyakorlatokat szerintem nagyon jól magyaráztad, abszolút rá lehetett érezni, hogy mit kell csinálni, sokat segített a közvetlenséged, hogy el tudjunk lazulni, valamint a hangi és képi instrukcióid a feladatok során. Ha egyetlen kritikát meg kellene fogalmazni, akkor az talán az lenne, hogy én szívesen gyakoroltam volna egy kicsit többet az órán egy-egy feladatot, hogy jobban rögzüljön, mielőtt otthon kezdem gyakorolni (bár nem tudom, hogy ez mennyire kivitelezhető, mert a nem használt izom elég hamar elfárad...) :)

A lelki része fantasztikus volt (remélem nem bántódsz meg, de nekem 2-3 héttel a szülés előtt ez sokkal fontosabb volt). Köszönöm az őszinte és felszabadult beszélgetéseket (remélem nem beszéltem túl sokat), nagyon sokat oldott az őszinteséged, közvetlenséged és az öniróniád, aminek köszönhetően úgy éreztem, hogy bátran beszélhetek az érzéseimről, a buktatókról, a félelmeimről anélkül, hogy megbotránkozást keltenék. Sőt, örültem, hogy ezzel nem voltam egyedül... sok sztori megmaradt, volt ami elgondolkodtatott, és volt amin napokig nevettem...:)

Szóval összességében nagyon élveztem a találkozókat, és örülök, hogy részt vettem a tanfolyamon."

Zsuzsi (32) kismama

"Nagyon örültem, hogy Katival egy kifejezetten "kismamás" csoportban tanulhattam meg az intimtorna alapjait. Azért irok alapokat, mert első alkalom után is már világosan érződött, hogy az eredmény a mi befektetett energiánkkal, gyakorlásunk rendszerességével lesz arányos.
Kati stílusa és személyisége vidámmá, könnyeddé és fesztelenné tette a tanulást, elreppent az idő és mivel az általa elmesélt történetek is a szülésről, a szülés utáni időszak esetleges kihívásairól tengernyi gyakorlait információt és inspirációt is kaptunk arra nézve, hogy mi mennyi mindent tehetünk azért, hogy gátunk, nőiségünk a lehető legnagyobb védelemben "élje túl" ezt a nagy megterherhelést. Mitöbb, ne túléljük, hanem a szó legteljesebb értelmében megéljük a szülés élményét és csodáját. És aztán is, az éveket az öregségünkig, méltóságban, örömökben és egészségben.
A vicces arckifejezésekre, egyedi hangokra és látványelemekre mindig emlékezni fogok :) és biztos, hogy ezekről eszembe fog jutni az is, melyik gyakorlatot mikor is csinálom jól.
Jószívvel ajánlom mindenkinek, minden életkorban és minden körülmények között :)"

(Monika, 41)

"Nagyon köszönöm, hogy megismertettél az intim tornával, hogy tapasztalatokat cserélhetünk, mialatt felszabadultan beszélhettünk a bennünk felmerült kérdésekről.
Köszönöm a sok pozitív energiát :) , kedvességet és odafigyelést, amit a tanfolyam alatt végig éreztem.
Kívánok én is minden jót Neked és családoknak, sok szeretettel!"

Zsófi (33)

"Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, végig kellemes, bensőséges hangulat volt, ahol könnyű volt beszélgetni intim témákrol. Különösen tetszett, ahogy a gyakorlatokat elmagyáraztad és bemutattad, szuperek a hasonlatok, nagyon jól átjött, mit hogyan kell csinálni. Az elején kicsit fura volt, hogy sokáig csak beszelgettünk, jó volt, hogy mondtad, hogy ez szándékosan van így. Tök jó, hogy ilyen lelkesen es oszinten csinálod ezeket a tréningeket. Minden jót neked és a kis (nagy) családodnak!:)"

Eszter (32)

"Nagyon köszönök minden tanítást! Nagyon hasznos volt számomra a tanfolyam. Nagyon sz uper, hogy ennyi dologról beszéltünk, szerintem jól van felépítve az egész. Azt hittem már minden izomról tanultam „eleget”, de ebből is látszik,hogy mindig van tovább.
Én további sok sikert kívánok Neked a munkádhoz, leld benne továbbra is örömöd! "

Angi (35) gerinctréner, személyi edző