HOT JÓGA oktatóképzés

IMG 4705 2
 
lOlyan végzett jógaoktatókat várunk a képzésünkre, akiket érdekel a HOT jóga világa.
Az intenzív képzés során mély ismereket szerezhetsz az Amasole Jógastúdió által használt SOLE Hot gyakorlatsorról.
A különböző gyakorlatok helyes kivitelezéséről, fizikális, érzelmi és energetikai hátteréről, az óratartásról és motiválásról, 14 éves HOT jógaoktatói tapasztalattal.
 
Képzési napok:
2021. június 18-19-20.
2021. július 2-3-4.
Pénteken 8.00-21.00, szombaton 12.00-19.00, vasárnap 8.00-18.30
Készülj, hisz ahogy ígértük intenzív lesz a képzés, nem csupán a meghirdetett 6 nap! A jelentkezésed után elküldjük a szükséges szakirodalmat, és a két hétvége között rengeteg otthonvégezendő feladatod lesz.
 
Ki jelentkezhet és hogyan?
A képzés végzett jógaoktatóknak szól.
Ha rendelkezel jógaoktatói minősítéssel bármilyen hatha jóga alapú képzés által, kérjük küldd el az okleveledet és egy motivációs levelet az alábbi címre! Oszd meg velünk, hogy miért szeretnél résztvenni a képzésen!
A jelentkezés előfeltétele, hogy minimum 20 alkalom HOT jógán résztvegyél a képzés megkezdése előtt.
Amennyiben az oktató úgy ítéli meg, hogy a korábbi anatómiai alapismereteid hiányosak, úgy egy plusz nap kijelölésre kerül sor, mely során felzárkóztást végez, ennek plusz díja: 30.000 Ft/fő. Vállalhatod az önálló felkészülést is, abban az esetben elég beszámolnod egy teszt során.
Ha érdekel a képzés, de nem rendelkezel korábbi jógaoktatói vizsgával kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen és kidolgozzuk neked a képzéshez szükséges teljes felzárkóztatási tervet.
 
Visszahívást kérsz és bővebb információkat? Írj nekünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A képzést vezeti: Jakab Adrienn - bővebben: http://amasolejoga.hu/hu/jakab-adrienn
A képzés díja: 225.000 Ft/fő, mely nem tartalmazza az esetlegesen szükséges anatómiai felzárkoztató díját (30.000 Ft/fő)
Yoga Alliancenál regisztrált 200 órás képzés vizsgadíja: 30.000 Ft/fő.
 Jelentkezz emailben a motivációs sorok megküldésével és mielőbb válaszolunk.
A képzést kiscsoportban végezzük, min 4 fő és max 8 fő esetén, hogy mindenkire kellő figyelem juthasson.
 

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info