Változás jógája tanfolyam - ÚJRA

Talán nem meglepő számodra, hogy a “menopauza” vagy “klimax” lényegében egy nyugati koncepció. A keleti kultúrákban a “változó kor” a női lét természetes része, nem egy takargatni való dolog.Ők az egész létezésünket egy folytonosan változó folyamatnak tekintik. Csak egy példa: már a kislány embriók méhében is felfedezhetők a tüszőkezdemények, amelyek majd megérnek, megfogannak és kisbabává fejlődnek. Kb. 6.000.000 van belőlük, és 600.000 db marad, amikorra ez a kislány embrió kisbabaként megszületik. A menzesz kezdetére felére, azaz 300.000-re csökken ez a szám, de még a menopauza idejére is marad kb. 10.000 db. Látható tehát, hogy a menstruáció elmaradása nem egy hirtelen bekövetkező esemény. Egy olyan fiziológiai folyamat, mely tulajdonképpen jóval a nő születése előtt kezdődik.

Nem áldás, nem átok, ... az élet maga. A keleti filozófiák szerint a “változó kor” a női lét kiteljesedése, meggazdagodása. Egy kapu, melyen átlépve csodálatos lehetőségünk nyílik, hogy egy tudatosabb szintről “ránézzünk” önmagunkra, megerősítsük az egészségünket, önmagunkba vetett hitünket. Fontos célunk, hogy a jóga, a tudatosság, a természetes terápiák segítségével a változó kori kellemetlen tüneteket enyhítsük, vagy akár meg is előzzük. Hogy teljes és örömteli életet élhessünk! Ezen az 5 alkalmas tanfolyamon a következőkről lesz szó: változó kor élettani, hormonális folyamatai ezek hatásai a fizikai testre, az elmére és az érzelmekre mik azok a testrészek (pl. gátizmok) és működések (pl. emésztés), amelyekre több figyelmet érdemes most fordítani a “Változó Nő” Hagyományos Kínai Gyógyászat tükrében, energetikai jellemzők lesz gátizomtorna, légzőgyakorlatok, stresszkezelési technikák foglalkozunk külön a gerinc, a csontok és az ízületek változásaival a mentális egészséggel Minden alkalommal kapsz majd egy jóga alapú gyakorlatsort, amit otthon is végezhetsz, önállóan.

Így a tanfolyam végére egy seregnyi gyakorlat lesz a tarsolyodban, hogy segítsen téged az öngondoskodásban.

Időpontok: 5 héten keresztül minden SZOMBATON, 2021. szeptember 18., 25., október 2., 9., 16. 18.00-19.30

Díj: 20 000Ft/5 alkalom (1. alkalom 5000 Ft) Ha lecsúsztál az első alkalomról ne aggódj, felzárkóztatunk! 

Jelentkezésed az díj utalásával válik megerősítetté. Kérjük ide utalj: TURÓCZI ÁGOTA 11773023-09858824-00000000

Gyere ismerd meg Te is, hogy mik azok az életmódbeli csapdák, amelyeket elkerülhetsz, de mik azok a változtatások, amelyeket érdemes megtenned, hogy újra megtaláld az EGYENSÚLYODAT. Várlak nagy szeretettel!

Turóczi Ágota jóga oktató, dúla

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info