Yin jóga oktatóképzés 2022.

 jakabadri yinképzés kicsi

A yin egy olyan irányzat, amely erősen meditatív jellegű és lágyan, mégis igen mélyen megdolgozza a testet energetikailag és fizikailag egyaránt. A yin jóga egyensúlyba hoz, lecsendesít, megtanít befelé figyelni és ellazulni. Tökéletes arra, hogy kapcsolatba kerülj önmagaddal és megtaláld a külső-belső harmóniát.

A Yin jógával kiválóan lehet oldani érzelmi blokkokat, korábbi traumákat. Szervi problémákat lehet vele megszüntetni. Nem véletlenül használják a kínai gyógyászatban.
A hatása mélyrehatóbb, mint egy általános fizikai gyakorlás. A yin gyakorlás a kötőszöveteket dolgozza meg. A hosszan kitartott pózok lehetővé teszik, hogy az ízületeket védő izmok ellazuljanak, ezáltal hozzáférhessünk az ízületekhez és tápláljuk azokat.

A képzés egyedülálló módon széles rálátást ad a testünk és lelkünk működésére a jóga és a keleti filozófia segítségével. A yin jóga áldásos hatása által testünkön keresztül érzelmi blokkok oldása jön létre.

Minden bizonnyal Te is fantasztikusan érzeted magad yin jógáinkon, tapasztald meg, szerezz mélyebb megértést, és add tovább ezt az élményt. A képzés során megtanítalak a yin jóga rendszerében gondolkodni. Az anyagot nem csak leadom, hanem segítek elsajátítani az összefüggéseket, sokat kérdezek, hogy biztos legyen benne, hogy érted. Dolgozunk azon is, hogy önmagad lehess és felszabadultan tudj órát tartani. A képzést minden évben szeptemberben kezdem, és úgy ér véget, ahogy a természet yin-be fordul, ezzel támogatva a résztvevők könnyebb megértését is. A 8 alkalom során után minimum 50 különböző óravázlattal rendelkezel majd, mely megkönnyíti a kezdetekben az óratartásaidat. Azt is megtanuljuk, hogy milyen évszakban, milyen problémákra, milyen órát érdemes kínálnod a gyakorlóidnak.

Minden résztvevővel egyesével foglalkozunk, és a csoport közösen támogatja a fejlődést. Ennek érdekében csakis kis létszámú csoportokat (max 12 fő) indítok.

Célom, hogy mindenki megtalálja a saját hangját, saját oktatói stílusát.


Az oktatóképzés tematikája:
A yin jóga filozófiája
Testünk energetikai rendszere, a Hagyományos Kínai Orvoslás módszere,
Yin és Yang energiák szerveink működése energetikai szempontból, Csakrarendszerek,

A kínai 5 elem rendszere, szervekkel való összefüggései

A yin jóga terápiás hatásai, alkalmazási területei
A yin jóga anatómiai sajátosságai
A légzés anatómiája
A yin jóga alapászanái, helyes kivitelezése, azok fizikai, érzelmi és energetikai hatása
Testünk energiapályái, azokon keletkező blokkok hatása testünkre-lelkünkre
Különböző légzéstechnikák és meditációs technikák elsajátítása
Jógaterápia
Yin jóga és a várandósság
Oktatásmódszertan
Alap gyakorlatsorok, óravázlatok összeállítása
Jelentkezési feltételek:
Jógaoktatóknak vagy rendszeresen jógázóknak, vagy ha szeretnéd jobban megismerni a tested energetikáját.

Időpontok:

8 alkalom az alábbiak szerint:

2022. október 01. 13.00-19.00
2022. október 02. 13.00-20.30
2022. október 15. 13.00-19.00
2022. október 16. 13.00-20.30
2022. november 05. 13.00-19.00
2022. november 06. 13.00-20.30
2022. november 19. 13.00-19.00
2022. november 20. 13.00-20.30

A vasárnapi képzési napok utolsó 90 perce kötelező részvétel az órarend szerinti yin jógán.

A képzés díja:

175.000 Ft (bruttó) mely tartalmazza az előadásokat, a jegyzetet, óravázlatokat, és a vizsgadíjat. A képzés idejére 50% bérletkedvezményt az Amasole Jógastúdióba, melyen személyes órákon való részvételre és online is felhasználhatsz.

Érdeklődni emailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy telefonon tudsz: +3620/242-2250

Név:*
E-mail cím:*
Számlázási cím:*
Telefonszám:*

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info