#MOTIBRO - Segítség nem ismerem ki magamat!

Ha az Amasole órarendjét nyitod meg a weboldalól, bármelyik óránál a bejelentkezés gombra kattintva a saját MotiBro fiókodba kerülsz átirányításra. Rakj az Emlékezz rám! rublikába pipát, így nem kell többet bajlódnod az adatok beírásával.
 
Még nincs fiókod? Klikkelj a REGISZTRÁCIÓ gombra, és add meg a kért adataidat.
 
Közvetlenül az alábbi linken tudsz bejelentkezni:
 
Belépés után a fiókodban a képernyőn legfelül 4 gombot találsz:
 
- BEJELENTKEZÉS ÓRÁRA - ha rákattintasz feltűnik az órarend összes órája, FIGYELEM, ha bejelentkeztél már korábban az órára, és csatlakozni szeretnél akkor az ONLINE ÓRÁK-ra kattints. Legfelül a kiemelt eseményeket találod, melyek utalhatnak egy  új bevezett óratípusra vagy egy-egy óra specilis jellegére, témájára.
 
- ONLINE ÓRÁK - ha rákattintasz, mindig az összes olyan ZOOM online élő óra azonnal feltűnik, amire korábban bejelentkeztél, és minden egyes bejelentkezésednél óra számol vissza, mutatja, hogy mikor válik aktívvá a CSATLAKOZÁS gomb. Egészen az óra végéig a gomb AKTIV. Lemerül a laptop, megszakad a csatlakozás, semmi probléma, lépj be újra. Élő online órákra a megkezdés előtti pillanatig tudsz foglalni, de a gyakorlásod érdekében tiszteld meg magad azzal, hogy pár perccel órakezdés előbb megérkezel a matracra.Kijelentkezni 1 órával órakezdés előttig van lehetőséged.
 
- MOZGÁSNAPLÓ - ha rákattintasz a VIDEÓS órák linkjét a naptárban a bejelentkezett órára kattintva a RÉSZTVEVŐKNEK SZÓLÓ JEGYZET-ben találod, +24 óra áll rendelkezésre, Te irányítod mikor szeretnél jógázni.
 
- BÉRLET/JEGY VÁSÁRLÁSA - ha rákattintasz, kényelmesen és biztonságosan bankkártyával vagy Barion egyenleggel is kiegyenlítheted vásárlásod ellenértékét.
 
Lépj be a fiókodba és ismerkedj vele, próbáld végig a funkciókat. Ne aggódj hibázni nem tudsz. Véletlen bejelentkezel egy órára, semmi baj nyomj a kijelentkezésre és már meg is oldódott a probléma.🙃
 
 
Itt találsz VIDEÓ órára bejelentkezési segítséget Adris által:   kattints ide
 
 
Ha már korábban másik Studiónál regisztráltál, a képernyő jobb felső sarkánál lévő balra a 2 ikon a FELHASZNÁLÓ VÁLTÁS-ra szolgáló gomb. Ha erre rákattintasz akkor lesz lehetőséged az Amasole Jógastúdiót kiválasztani. Ezt követően fogod látni a Stúdió óráit, illetve ellenőrizni tudod az aktuális bérleted meglétét, nyomon követni az aktívításodat.
 
 
 
 
 

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info