Szép kártya - online fizetés

- OTP szép kártyás online fizetésre a www.szepkartya.otpportalok.hu oldalon előzetes regisztráció után van lehetőség.

Menete: ha beléptél a fiókodba klikkelj az előlegfizetés gombra. A keresőben az Elfogadóhely neve sorba írd be →    Amasole Jóga Római, utána klikkelj a keresés gombra. Ekkor előugrik a Stúdió neve, azt kérlek pipáld be, és add meg az adataidat. A megjegyzésbe írd be kérlek, hogy milyen típusú bérletet szeretnél vásárolni, illetve kinek a nevére kerüljön a megvásárolt bérlet aktiválásra.

- K&H szép kártyás online fizetéshez be kell lépni a K&H SZÉP Kártyarendszer Kártyabirtokosi felületére, amit legegyszerűbben a kh.hu/szepkartya oldalon a belépés a SZÉP kártyarendszerbe füleknél tehetsz meg.

Menete: A kártyaszám és a felülethez tartozó jelszó segítségével be tudsz lépni a K&H SZÉP kártyarendszerbe. A felületre belépve válaszd ki az utolsó menüpontként szereplő előlegfizetés lehetőséget.A menüben megjelenik azonnal az aktívkártya száma, és meg kell adni az elfogadóhely azonosítóját, a tranzakció összegét, valamint ki kell választani a terhelendő alszámlát is.

Amasole Jógastúdió azonosítója: 84017483

Majd kattints a fizetés gombra. A fizetés gombra kattintás után megjelenik egy felugró ablak, ami a tranzakciómegerősítését kéri! A sikeres előlegfizetés után érdemes egy külön e-mailben tájékoztatni a szállásadót a sikeres előlegfizetésről a tranzakció azonosítójával annak ellenére, hogy a rendszer is küld automatikusan értesítést.

- MKB szép kártyás online fizetésre a következő módon van lehetőség.

Menete: Az alábbi linken tudod elindítani az online fizetés:

MKB SZÉP KÁRTYA - ELŐRE FIZETÉS - KLIKKELJ IDE

A fizetés véglegesítéséhez az Amasole Jógastúdiótól egy Előrefizetés azonosító-ra van szükséged (ezt az azonosítót a legfelső rublikába szükséges beírnod), melyet e-mailben küldünk át Számodra.

Figyelem! Az szép kártyás fizetéseket nem tudjuk az automatizmusainkhoz hozzárendelni, így a vásárolt bérletek rögzítése manuálisa történik.

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info