Hangfürdő 2020

                             

A képen a következők lehetnek: ülő emberek, gyertya és étel

A hangfürdő egy csodálatos lehetőség arra, hogy a hangok, rezgések ereje által a napi rohanó, stresszel teli világban megpihenjünk, kikapcsolódjunk. A hangok, rezgések segítségével feltöltődünk, és elengedjük mindazt, ami már nem szolgál minket. Nagyszerű alkalom ez fáradtság, régi energiák, blokkok, feszültségek elengedésére, valamint energiáink erősítésére. Béke, harmónia töltöttség állapotába kerülhetünk, és meghallhatjuk a bennünk lévő csendet.

A hangfürdő csoportos együttlét, a tapasztalás viszont mindenki számára egyedi. Az élmény minden alkalommal más és más lehet. Ez a testi-lelki állapotunktól függően változik. Javasolt azoknak, akik több harmóniára, több örömre vágynak, akik nehezen lazulnak el, aggodalmaskodnak. Azoknak, akik szabadulnának lelki terheiktől, sőt változások idején is segít. Nagyszerű eszköz meditáció kiegészítésére is.

Mi vár rád a hangfürdő alatt?

Mély relaxáció és gyógyulás. Lefekszel, betakarózol, és engeded, hgoy a gong, a hangtálak és egyéb hangszerek gyógyító vibrációja eljusson hozzád. Fontos, hogy a test ellazult állapotba kerüljön, hogy a rezgések akadálytalanul áramolhassanak a testbe, elmébe, lélekbe. A gongot, a hangtálakat megszólaltatva testünk felveszi azok rezgését, beindítja öngyógyító folyamatait. A gong hangjaiban fürödve az emberek rövid idő alatt megnyugszanak, megszabadulnak a stressztől. Az izomtónus feszültsége oldódik, a légzés szabályossá válik, a test hőmérséklete alacsonyabb lesz, megszűnik a káosz, a negativitás, az ellenállás.

A hangfürdő után:

Adj magadnak időt, hogy integrálni tudd a tapasztalatokat, energiákat, mielőtt visszatérsz a napi tevékenységekhez. Pihenj, légy csendben, engedd meg magadnak, hgoy a gyógyító energiák mélyen hassanak benned. Igyál sok vizet, hogy segítsd a méregtelenítési folyamatokat és a gyógyulást, amit a rezgések elindítottak benned.

Lazulj el 1,5 órán keresztül, zárd ki a mindennapjaidat és fogadd be a gyógyító hangokat!

A hangtálak rezgései mély pihenést nyújtanak, így hosszú életet, energiát, és lendületet adnak. Javítják a keringést, a sejtek anyagcseréjét, és az energiaáramlást. Hangjuk végtelensége segít energiarendszerünk tágításában, ami azt jelenti, hogy eddig hozzá nem férhető belső erőforrásainkhoz végre hozzájuthatunk, ill. jobban bírjuk azokat a terheket, amik elhordása sorsfeladatunk.

Időpontok: Febr. 08, Márc. 07.
Részvételi díj: 2500 Ft/fő.


Jelentkezés az amaSole recepcióján, online órarendünkben (MINDBODY) vagy emailben:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info