Hangfürdő - Adventre hangolódva

Hangold velünk a tested-lelked a közelgő ünnepekre 2017. december 2-án 19 órától. 
Lazulj el 1,5 órán keresztül, zárd ki a mindennapjaidat és fogadd be a gyógyító hangokat! 

A hangtálak rezgései mély pihenést nyújtanak, így hosszú életet, energiát, és lendületet adnak. Javítják a keringést, a sejtek anyagcseréjét, és az energiaáramlást. Hangjuk végtelensége segít energiarendszerünk tágításában, ami azt jelenti, hogy eddig hozzá nem férhető belső erőforrásainkhoz végre hozzájuthatunk, ill. jobban bírjuk azokat a terheket, amik elhordása sorsfeladatunk. 

A gong a hangtálak női minőségét nagyon jól kiegészíti egy férfiasabb, erőteljes hatással. Hiányzó erő megszerzéséhez, és mély tudatalatti érzelmek feldolgozásához képes segítséget nyújtani. Rezgései ez utóbbiak feloldásában, ill. transzformálásában nagyon hatékonynak bizonyulnak.

Azt tapasztalom, hogy a hangtálak és a gong képesek téves gondolataink, terhelő érzelmeink, vagy környezetünk káros behatásai által keltett rezgéseinket transzformálni, azaz átalakítani. Ezáltal képesek visszahozni minket az eredeti harmónia állapotába, hozzájárulva mindennapi jóllétünkhöz. 

A thing-sha (csengő), és más kiegészítő hangszerek (szanszula, szélcsengő) pedig segítik a hatásokat tágabb rezgésszámra is kiterjeszteni. Könnyedséget, feloldást adnak a többi rezgés mellé.

A hangtálak, gong és csengők segítenek többek között:

ha energiahiányban szenvedsz, vagy éppen gyakran túlpörögsz,
alvászavaroknál,
túlzott érzelmek kezelésében, vagy éppen érzés-mentesség feloldásában,
ha keresed saját erődet, kiteljesedésedet, vagy
ha változtatni akarsz helyzeteden, de eddig egyedül nem ment.

 

E-mail cím:*
Név:
Számlázási cím:
Plusz fő:

Vezeti: Kalmár Andrea      Időpont: 2017. december 2. 19.00-20.30    Részvételi díj: 2500 Ft/fő