HOLDTÁNC minitanfolyam 2019.12.15.

Ismerkedj meg ezzel a puha, meditatív mozgásformával, mely egy mozgásos simogatás a léleknek. 
Egy olyan ősi és univerzális mozdulatsorozat, mely olyan jól eső a testnek és a léleknek, mint a szeretők simogatásai, ahogy az anyák simogatják gyerekeiket, vagy a hogy a tavaszi szellő simogatja az arcunkat. 
Sajátítsd el, hogy hogyan rezegj az Egyetemes Harmónia hullámain, és tedd harmónikusabbá gondolataidat a mozgásod által. 
A 3 órás tanfolyam alatt begyakorlunk egy 45 elemből álló mozgássort, melyet otthoni gyakorlással hasznosíthatsz a rendelkezésedre álló időben (6-10 perc összesen), utazásaidon, vagy bármikor amikor úgy érzed, hogy a lelked vágyik egy kis simogatásra. 
A Holdtánc minden korosztály számára ajánlott, a testben lévő energiaáramlását segítik elő, támogatják a hormonháztartás működését, lecsendesíti a tudatot. Segít visszatalálni és megismerni önmagad.
A gyakorlást egy feltöltő meditációval zárjuk.

Ha a mozgássor jótékony hatásairól szeretnél cikket olvasni kattints ide: 

Holdtánc, avagy a 30 napos yin kihívás

A tanfolyamot vezeti: Jakab Adrienn 
Díja: 6000 Ft/fő

Időpont: 2019. december 15. 13.30-16.30-ig

Jelentkezz időben, hogy készíthessünk neked is a hazavihető anyagból, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy személyesen a recepciónál
Határidő: 2019. december 7.

Név:*
E-mail cím:*
Számlázási cím:*
Telefonszám:*

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info