ILLATrelax

Relaxáltál már egy illat pozitív hatásait élvezve?

Látogass el péntek esti programunkra, ahol az illatrelaxáció különleges világába kalauzolunk el. A mély, tiszta, szakrális olajok hatására sokkal könnyebb az ellazulás és egy magasabb minőségben láthatjuk majd problémáinkat és személyiségünket.

Az esszenciáknak számos jótékony hatása van, közül az egyik legjelentősebb az illatok a stresszoldó hatása, illetve az a tulajdonságuk, hogy erőteljesen képesek hatni érzelmeinkre. Hozzá segítenek ahhoz, hogy elengedd a belső feszültségeidet és megérkezz önmagadhoz. Energetikailag és emocionálisan finomhangolnak.

Az illatokkal való belső munkában meghatározó szerepe van annak, hogy milyen illattal dolgozol. Mindegyik sajátos útra hív, egyedi módon kísér és támogat asszerint, hogy milyen szubtilis hatásokkal rendelkezik az adott esszencia.

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Minden foglalkozáson egy vagy több illattal, vagy akár több illat keverékével ismerkedünk meg. Először röviden átbeszéljük, hogyan alkalmazható az adott olaj, milyen folyamatokat indít el bennünk testi-lelki-energetikai szinten.
Ezután legzőgyakorlatot végzünk a kapott olajjal, majd néhány egyszerű nyújtózó jógagyakorlat következik, ami előkészíti az adott olajhoz illeszkedő relaxációs gyakorlatot. Majd az aktuális esszenciát bemasszírozzuk magunkba, illetve belélegezzük, és következik a relaxáció.

A relaxáció tematikája változó lehet. Egyes esszenciák az elmélyülést segítik, mások különböző érzelmeket szabadíthatnak fel bennünk, így mindig a hatásukhoz legmegfelelőbb relaxációs technikát alkalmazzuk.

Ez alkalommal a létező legjobb idegnyugtatóval ismerkedhetsz meg.

A bergamott illóolaj a legjobb depresszió és szomorúság ellen: ellazítja a stressznek vagy fizikai és pszichikai terhelésnek kitett szervezetet (elnyomja a fáradtságot, a haragot, és összességében nyugtatja az idegrendszert). Nemrégiben bizonyítást nyert, hogy a bergamott “védi” az emberi idegsejteket a károsodástól.
Egy kis fáradtság a bergamottnak nem jelenthet kihívást. Emellett erős baktériumellenes és fertőtlenítő hatású: kiválóan alkalmazható torokfájás és légcsőhurut esetén, csillapítja a lázat, valamint segíti a légzést. Javítja az emésztést, csillapítja a fájdalmat, segíti a herpesz, a rüh, az ekcéma, esetleg az akne gyógyulását, ráadásul lágyítja és fiatalítja a bőrt.

Az érzelmi hatása :
A régmúltból akár korábbi generációkból, átvett félelmeket bánatot és a kapcsolódó energiákat oldja fel, és tisztítja ki a vesekből és a hólyagból. Összehangol isteni lélekminősegünkkel.💕

Időpont: 2020. január 24. 18.45-től
Időtartam: 75 perc
Helyszín: AmaSole Jógastúdió, Bp III., Monostori út 29.
A program díja: 3500/ fő

Mindenképpen jelentkezz be, hogy biztosítsd a helyed!
Írj nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre, vagy a MINDBODY rendszerünkön keresztül. Írj nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre, vagy a MINDBODY rendszerünkön keresztül.

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info