ILLATrelax2

Az első Illatrelaxációt nagyon szerettétek, itt a folytatás.

Látogass el különleges eseménysorozatunk 2. részére, ahol az illatrelaxáció világába kalauzolunk Téged.

Ez alkalommal a doTERRA jóga kollekcióval ismerkedünk meg, ami 3 különböző illóolajból tevődik össze.

Anchor a horgony,
Align az elrendező,
Arise a felemelkedés olaja.

Az Anchor illóolaj megerősíti a magunkba vetett hitünket, ezzel segítve elő a hétköznapok kiegyensúlyozottságát, az életerőt és az energiát! Levendula, cédrus, szantálfa, fahéj, tömjén, feketebors és pacsuli olajokat is tartalmaz, melyek segítségével támogatja a kapcsolatot belső énünkkel, segít harmóniába kerülni saját magunkkal!

Az Align illóolaj a bergamot, a koriander, a majoránna, a borsmenta, a jázmin és a rózsa esszenciális olajainak hála segíti az önbizalmat és képes nyitottságra inspirálni minket, hogy befogadóbbak legyünk!

Az Arise illóolaj támogatja a stabilitást és a szabadság, teljesség érzését. Nem véletlen, hiszem grapefruit, citrom, osmanthus, orvosi citromfű, szibériai fenyő olajokat is tartalmaz, frakcionált kókuszolaj alapon. Ez az illóolaj keverék ösztönzi használóját, hogy képes legyen megragadni a nagy pillanatokat, és a csúcsra törhessen!

2.ALKALOM TÉMÁJA:

A doTERRA Anchor (horgony) stabilizáló keverék elhozza a magadba vetett erőteljes bizalmat, így a gyakorlást és a mindennapi életet nyugodt erővel tudod végezni. Tartalmat Levendula, Cédrus, Szantálfa, Fahéj, Tömjén, Feketebors és Pacsuli olajokat frakcionált kókuszolaj alapon. Ez az olaj támogatja a kapcsolatot önmagaddal és az ösztönös bölcsességeddel.

Miért különleges illatokkal relaxálni?

Mert a mély, tiszta, szakrális olajok hatására sokkal könnyebb az ellazulás és magasabb szintről láthatjuk majd problémáinkat és személyiségünket.

Az esszenciák számos jótékony hatása közül az egyik legjelentősebb maguknak az illatoknak a stresszoldó hatása, illetve az a tulajdonságuk, hogy erőteljesen képesek hatni érzelmi állapotainkra. Hozzásegítenek ahhoz, hogy elengedd a belső feszültségeidet és megérkezz önmagadba. Finomhangolást végeznek energetikailag és emocionálisan egyaránt.

Az illatokkal való belső munkában meghatározó szerepe van annak, hogy milyen illattal dolgozol. Mindegyik sajátos útra hív, egyedi módon kísér és támogat asszerint, hogy milyen szubtilis hatásokkal rendelkezik az adott esszencia.

A szubtilis illat relaxáció előkészítő gyakorlata, azonban önmagában is alkalmas arra, hogy utazást tegyél az eszenciákkal belső világodban.

Segít abban, hogy közelebb kerülj egy-egy olajhoz és méginkább megtapasztalhasd, megélhesd azoknak legfinomabb szintű hatásait.

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Minden foglalkozáson egy újabb illattal vagy több illat keverékével ismerkedünk meg. Először röviden átbeszéljük, hogyan alkalmazható az adott olaj, milyen folyamatokat indít el bennünk testi-lelki-energetikai szinteken.

Ezután néhány egyszerű nyújtózó jógagyakorlat következik, ami előkészíti az adott olajhoz illeszkedő relaxációs gyakorlatot. Majd az aktuális esszenciát bemasszírozzuk magunkba, illetve belélegezzük.

A relaxáció, meditáció tematikája változó lehet. Egyes esszenciák az elmélyülést segítik, mások különböző érzelmeket szabadíthatnak fel bennünk, így mindig a hatásukhoz legmegfelelőbb relaxációs technikát fogjuk alkalmazni

A relaxációt vezeti: Braun Anita (jógaoktató és doTERRA tanácsadó)

Helyszín: Amasole Jógastudió - Bp. 3.ker Monostori út 29.

Időpont: Május 24 18’45

Időtartam: 60 perc

A program díja: 2500 Ft/fő

Jelentkezz be mielőbb, mert max 15 főt tudunk fogadni a programra.

Megteheted a Mindbody online rendszerünkön keresztül vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info