amaSole jóga a Rómain

Ha belül süt a nap, akkor nem számít kint milyen az idő.

A jógához sosem lehetsz túl öreg vagy túl fiatal. Túl beteg, vagy túl fáradt. A jógát bármikor elkezdheted, akkor is, ha most úgy érzed, hogy nem vagy rá képes. Lehetsz vékony vagy picit ducibb, örökmozgó esetleg könyvmoly – nálunk egészen biztosan megtalálod a hozzád legközelebb álló jógafajtát. De ha egyedül nem sikerül, ne aggódj, segíteni fogunk.

Kifogást könnyen találnál, hogy miért ne, ezért gyere el és próbáld ki!


amaSole, avagy szeresd a napot!

 

Leírhatnánk, hogy számunkra ez mit is jelent. Elmondhatnánk, hogyha eljössz hozzánk, mit fogsz tapasztalni. Zenghetnénk ódákat, de nem szeretnénk. Ha eljössz hozzánk, érezni fogod, hogy NEKED mit ad ez a hely és az itt eltöltött idő.

Feladatod tehát: Lépj be a terembe, hagyj hátra minden gondot. Hagyd az ajtó előtt a problémáidat (ha még óra után van kedved velük foglalkozni, akkor vidd őket magaddal, ha nem, az sem baj, majd takarításnál mi kidobjuk).

Lépj be hozzánk, nézz körül és tudd, hogy ez lesz az a terem, ahol reményeink szerint – magadra találsz. Egy hely, ahol sokat fogsz izzadni, nagyokat nevetni, kőkeményen koncentrálni, varázslatosakat meditálni és megújulva távozni. Mind testben, mind lélekben. Az itt eltöltött idő alatt abban a csodában lesz részed, hogy megismerheted azokat az apró pici izmokat is, amelyekről eddig azt sem tudtad, hogy léteznek. Megszabadulsz a rád rakódott stressztől, néhány fölösleges kilótól, pár centitől.


SOLE Hot JÓGA

 

Lehetsz kezdő vagy jógaguru – a SOLE HOT Jógában egész biztosan megállod majd a helyed.

Szó szerint, hiszen a 90 perces, 27 feladatsorból álló gyakorlatok számtalan jótékony hatás mellett az állóképességedet is növelik majd.

Na, de ne szaladjunk ennyire előre.

Mi is az a SOLE Hot JÓGA?

38-40 fokban végzett 26 feladatsorból (és két különböző légző gyakorlatból) álló gyakorlatsor. Úgy hangzik, mint egy szabály? Lényegében az is. Egy új rendszer a testednek, amely olyan változást indít majd el benned, amit eddig más mozgáskultúra kapcsán aligha tapasztaltál.

90 perc. Te és a matracod. Egy hatalmas tükör és jó néhány barát, akik Veled együtt jógáznak (mert meglátod, 90 percig együtt izzadni, együtt küzdeni igencsak közösségformáló program). Itt nem lesz szükséged segédeszközökre, kizárólag magadra és az elmédre. Gondok, problémák, megoldatlan feladatok a cipőddel együtt a terem előtt maradnak. Megvárnak majd óra után, de bent nem lesz rájuk szükséged.

Az első ismerkedés előtt bizonyára számtalan kérdés merül fel benned. Miért kell, hogy ilyen meleg legyen? Miért ismétlődnek a gyakorlatok? Mitől jobb ez, mint bármi más? Egyáltalán miért jobb a JÓGA bármilyen más mozgásnál?

Engedjétek meg, hogy mindenkihez egyenként próbáljunk meg szólni:

Először is: Kedves Urak, Fiatalemberek, Fiúk! Nem, nem. Rosszul gondoljátok, ez nem csak a hölgyeknek szól. Ne higgyétek azt, hogy itt 90 percre olyan pozitúrába kényszerítünk Titeket, amelyből soha nincs visszaút. Ezek csupán tévhitek, amelyek szállnak a szélben. Elrettentések azoktól a férfiaktól, akik már kipróbálták, és rájöttek, hogy súlyzó és erőgépek nélkül is lehet tökéletes testet építeni. Próbálták megőrizni a titkot, de mi most lerántjuk a leplet.

Kedves Nagymamák és Nagypapák! A "mi már öregek vagyunk az ilyesmihez" a legrosszabb kifogás. Innen még senkit nem vitt el a mentő, így aggodalomra semmi ok.

Kedves Hölgyek, Fiatalasszonyok, Lányok! Nektek bizonyára aligha szolgálunk új hírekkel, amelyek a HOT jógát vagy akár magát a jógát népszerűsíthetnék. Így arra biztatunk Titeket, hogy gyertek el, és próbáljátok ki, nálunk hogyan telik el egy óra! Reméljük, hogy Ti is úgy fogjátok imádni a termet, a hangulatot, a környéket, és természetesen áldásos hatásait, mint mi.

Kedves Legkisebbek és Szüleik, kedves leendő Anyukák, Apukák! A jógát sosem lehet túl korán elkezdeni. Éppen ezért mi úgy véljük, hogy egy várandós kismamának már éppen úgy kell figyelnie a megszületendő csemetére, mint egy néhány éves, vagy éppen óvodás gyermekre. Pontosan ezért igyekeztünk minden egyes életfázisnak megfelelő jóga óráról gondoskodni.

Keressetek fel minket és segíteni fogunk megtalálni a Nektek megfelelőt!

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info