Turóczi Ágota

Baba-mama Jóga, Kismama Jóga Oktató, Dúla

Várandósságom előtt a jóga nagyon fontos része volt az életemnek. Mikor megtudtam, hogy babát várok, abbahagytam az intenzív gyakorlást. Nagyon hiányzott. Szerencsére rátaláltam a Birthlight kismama jógára, mely egészen a szülőszobáig elkísért. Kisfiam születésére a mai napig örömmel gondolok, hiszen problémamentesen, természetes úton jött a világra. Nagyon sokat köszönhetek ebben a kismama jógának és az Útnak, melyen haladok.

Gyermekem születése után ismertem fel, hogy a szülés egy életre szóló kulcsélmény, melyre az anya élete végéig emlékezni fog. Ezért választottam a dúla hivatást. A görög eredetű szó „anyát gondozó”-t jelent. Mai használatban ez szülést segítő tapasztalt személyt jelent, aki legfontosabb céljának tekinti, hogy a táplálja és védje az anya szülési emlékeit, élményét. Feltétel nélküli érzelmi támogatást biztosít a vajúdás teljes ideje alatt. Alternatív fájdalomcsillapítási technikákat alkalmaz, gondoskodik az anya és partnere fizikai kényelméről és komfortérzetéről.

Vallom, hogy minden nőben ott rejtőzik az az ősi tudás, melynek birtokában a szülést-születést csodálatos, misztikus, de teljesen természetes dolognak élhetjük meg. Dúlaként és a kismama jógával szeretnék segíteni, hogy minél több kismama valóban áldott állapotban érezze magát, és minél több kisbaba természetesen, szépen szülessen meg.

További tanárok

Jakab Adrienn

Jakab Adrienn

Bikram Jóga (Bikram Certified Teacher), Yin Jóga, Hot pilates, gyermek- és családi jóga, kismama, baba-mama és hatha jóga oktató - amaSole szakmai vezetője
Kárpáti Judit

Kárpáti Judit

HOT Pilates oktató, Sole HOT jóga oktató
Turóczi Ágota

Turóczi Ágota

Baba-mama Jóga, Kismama Jóga Oktató, Dúla
Csorbáné Pokrián Judit

Csorbáné Pokrián Judit

Gerincjóga, női jóga és yin jóga oktató
Környei Júlia

Környei Júlia

Hatha, flow és gerincjóga oktató
Kálmán Mária

Kálmán Mária

Lőwy András

Lőwy András

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info